Biden szellemi leépülése
Ronny Jackson texasi republikánus képviselő, aki az Obama- és a Trump-kormányzat idején a Fehér Ház orvosa volt, arra figyelmeztetett, hogy Joe Biden jelenlegi elnök kognitív hanyatlása (szellemi leépülése) közelebb viheti az Egyesült Államokat egy totális háborúhoz Oroszországgal, illetve Kínával – számolt be az amerikai Breitbart hírportál nyomán a Magyar Hírlap.
2023. február 26. 20:01

Biden – NBC News 

Rémisztő az Egyesült Államok számára, hogy az a Joe Biden a hadsereg főparancsnoka, aki napjainak felében azt sem tudja, hol van, és minden nap közelebb viszi az amerikaiakat egy Oroszországgal és Kínával vívott totális háborúhoz – erről beszélt Ronny Jackson, a Fehér Ház egykori orvosa – írta meg a hirado.hu.

Ronny Jackson texasi republikánus képviselő, aki az Obama- és a Trump-kormányzat idején a Fehér Ház orvosa volt, arra figyelmeztetett, hogy Joe Biden jelenlegi elnök kognitív hanyatlása (szellemi leépülése) közelebb viheti az Egyesült Államokat egy totális háborúhoz Oroszországgal, illetve Kínával – számolt be az amerikai Breitbart hírportál nyomán a Magyar Hírlap.

Jackson: „A nap felében azt sem tudja, hol van”

Jackson nyilatkozata azután hangzott el, hogy Biden az elmúlt két hétben több alkalommal is jól láthatóan memóriazavarral küszködött. Ezért aggodalmakat kelt, hogy az elnök állapota háborúba sodorhatja az USA-t Kínával és Oroszországgal szemben – azzal a két hatalommal, amelyek a hírek szerint erőik egyesítésére készülnek az Egyesült Államok ellen az Ukrajna keleti határainak ellenőrzéséért folytatott proxy-háborúban – fogalmaz az amerikai véleményportál.

Figyelemre méltó, hogy Biden elnöki irodája a február elején elvégzett vizsgálatot követően nem tette közzé az elnök mentális állapotát tükröző kognitív tesztet, amely megállapította, hogy az elnök „merev járásban szenved”, a lábait érinti a neuropátiás – idegrendszeri eredetű – megbetegedés.

A vizsgálatot elvégző Cleveland Clinic jelentése szerint „a neuropátia minden olyan állapotra utal, amely az agyon vagy a gerincvelőn kívüli idegeket érinti” – olvasható a portálon.

magyarhirlap.hu
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Agymosással (is) tették tönkre Európát
    Nyugaton ma a szuverenitás és a nemzeti elkötelezettség felszámolása zajlik, a balliberális média és a világháló pedig teljes erővel végzi azt a politikai nevelést, amelyet nyugodtan nevezhetünk agymosásnak – leplezi le a szélsőséges propagandagépezetet Bánó Attila.
  • Szuverenista világrendet kell megalapoznunk
    Most még ők vannak hatalmon, veszélyes ellenfelek, nincsenek erkölcsi aggályaik - utalt Orbán Viktor a liberális szélsőségre. Hatalmon vannak és nem hezitálnak használni az eszközeiket, ha kell, az állami szerveket is bevetik - mondta, hozzátéve: régen a kommunisták, most a progresszívek azok, akik öt lépésben jutnak el oda, hogy az állami szerveket az elnyomás eszközévé tegyék.
  • A magyar kormány továbbra is békepárti
    Gulyás Gergely közölte, folyamatosan egyeztetnek a NATO brüsszeli központjával, a kormány azonban továbbra is azt mondja: mindenképpen ki kell maradni a háborúból, és ha erről nem tudja meggyőzni a NATO-szövetségeseket, Magyarország akkor is ki akar maradni a háborúból, és nem kíván részt venni a NATO missziójában sem.
MTI Hírfelhasználó