Felmentették a katonai titkosszolgálat főigazgatóját
Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és a Honvéd Vezérkar főnöke megköszönte Béres altábornagynak a katonai nemzetbiztonság érdekében végzett kiemelkedő szolgálatát.
Utoljára frissítve: 2023. október 9. 22:38
2023. október 9. 22:09

Béres János altábornagy 2018-ban, kinevezésekor – honvedelem/Tóth László

Orbán Viktor miniszterelnök november 5-vel kérésére felmentette beosztásából Béres János altábornagyot, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgatóját - közölte a Honvédelmi Minisztérium hétfő este az MTI-vel.

A tárca közleménye szerint Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és a Honvéd Vezérkar főnöke megköszönte Béres altábornagynak a katonai nemzetbiztonság érdekében végzett kiemelkedő szolgálatát.
   
A miniszter a főigazgatói beosztás betöltésére Tajti Norbert tábornokot javasolja - áll a honvédelmi tárca közleményében.

MTI
  • Lapáttal a demokráciában
    Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
  • Magyar győzelem a hazai futballban
    Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
MTI Hírfelhasználó