Ma érkezik az előrehozott nyugdíj
Ma érkezik az előrehozott nyugdíj - írta Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója a Facebook-oldalán hétfőn.
2023. december 4. 16:47

Kiemelte: a novemberi, 3,1 százalékos kiegészítő nyugdíjemelés után ebben a hónapban már az emelt összeg érkezik a bankszámlára vagy a postástól. Kitért arra is: az idősek januárban újabb, 6 százalékos nyugdíjemelésre számíthatnak, februárban pedig a szintén emelt összegű 13. havi nyugdíjat is megkapják.

„Az Orbán Viktor vezette kormány kiáll az idősek érdekeiért és megvédi a juttatásaikat. Visszaadtuk a baloldali kormányok által elvett 13. havi nyugdíjat, és eddig már 5 alkalommal fizettünk nyugdíjprémiumot. Köszönjük a nyugdíjasok támogatását, számíthatunk egymásra!” - olvasható a bejegyzésben.

MTI
  • Ezt a harcot még nem vívtuk meg
    Brutális, kíméletlen szellemi rombolás kell ahhoz, hogy egy kultúra ezt a képességét elveszítse s az adott népet, nemzetet elveszejtse. Nálunk ez az elveszejtés 1900-ban kezdődött.
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
  • A fiatalság megszépíti a diktatúrát is
    Beszélgetés Tóth Erzsébettel
  • Latorcai Csaba az unikális műkincsről
    Latorcai Csaba szerint a kormány és az MNM mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a nemzetközi tudományos élet mellett mindenki megismerhesse és láthassa ezt a páratlan műtárgyat. Hozzátette, az Alaptörvény is úgy fogalmaz, hogy a páratlan magyar kultúra megőrzése a kormány és mindenki feladata.
  • A ferences gimnázium új tornacsarnoka
    "Egyházpolitikai modellünk az együttműködésre épül, ahol az egyház és az állam a társadalom javára együttműködik. Az állam és az egyház elválasztása nem jelentheti az egyház és a társadalom szétválasztását, mert egyszerre vagyunk tagjai az egyházunknak és polgárai a hazánknak" - mondta köszöntőjében Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.
MTI Hírfelhasználó