„Elgurult a dollárbaloldal gyógyszere"
Latorcai Csaba szerint érteni vélik a baloldal "hisztérikusan görcsös és óvodás szintre süllyedt, folyamatos feljelentgetését", mert az ő szempontjuk mindössze egy dologra fókuszál: minél több dollárért, minél nagyobb kárt okozni Magyarországnak és a magyar embereknek.
2024. január 18. 21:32

vasarnap.hu

Ismét "elgurult a dollárbaloldal gyógyszere" az Európai Parlamentben - közölte a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára Facebook-oldalán csütörtökön.

Latorcai Csaba azt írta: a momentumos Cseh Katalinnal az élen a demokratikus kormányzást megkérdőjelező, "aljas rágalmakkal" illetik Magyarországot. Emellett továbbra is blokkolják a nekünk járó uniós források még ki nem fizetett részének utalását, és követelik Magyarország uniós szavazati jogának felfüggesztését - közölte.
   
Mindezt azért, mert nemet mondunk a háborúra, az illegális migrációra és a "genderőrületre" - jegyezte meg.
   
Latorcai Csaba szerint érteni vélik a baloldal "hisztérikusan görcsös és óvodás szintre süllyedt, folyamatos feljelentgetését", mert az ő szempontjuk mindössze egy dologra fókuszál: minél több dollárért, minél nagyobb kárt okozni Magyarországnak és a magyar embereknek.
   
Lehet szembe menni a választói akarattal, de "Virág elvtárstól tudhatnák, hogy a tények makacs dolgok: zsinórban négy választás, négy pofon" - jelentette ki, hozzátéve: "szép siker", "ez maradt nekik".
   
Júniusban újból megálljt kell parancsolni "a dollárbaloldal ámokfutásának" - zárta gondolatait az államtitkár.
 

MTI
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Bérbaltavár már most is fénylik
    Nagy Gáspár egzisztenciális kockázatot vállalt, meghurcolták, de ő tabukat döntött, megírta és publikálta az 1956-os forradalomról szóló, A Fiú naplójából és az Öröknyár: elmúltam 9 éves című kőkemény verseit – idézi föl a Balassi-kardos költő alakját Babus Antal.
  • Bankszövetség 35
    Az idén 2900 milliárd forint összértékű agrár- és vidékfejlesztési pályázat kiírása kezdődik el, a források hatékony felhasználásához pedig szükség van a minisztérium és a Magyar Bankszövetség szoros együttműködésére – rögzítette Nagy István.
  • A kínai elnök Budapesten
    Orbán Viktor: már 2009-ben megállapodtunk a magyar-kínai kapcsolatok erősítéséről.
MTI Hírfelhasználó