Hosszabbított a Kecskemét Szabó Istvánnal
Az egyik legsikeresebb magyar labdarúgóedző Szabó István. A mester az előző idényben legyőzte az agyonfizetett külföldi edzőket, a Fradi edzőit kivéve, és a második helyen végzett a bajnokságban a Kecskeméttel.
Utoljára frissítve: 2024. január 29. 09:43
2024. január 28. 16:28

A mester – hiros.hu

A Kecskemét labdarúgócsapata hosszabbított Szabó István vezetőedzővel.

A klub honlapja szerint az 57 éves szakember szerződése 2025 nyarán járt volna le, ezt most további egy évvel hosszabbították meg a felek, mivel Tóth Ákos sportigazgató elmondása szerint gördülékenyen és hatékonyan tudnak együtt dolgozni.
   
"Van egy filozófiánk, egy identitásunk a kezdetek óta, mely a hazai játékosok fejlesztésére, felépítésére épül, emellett továbbra is kitartunk. Ebbe Szabó István személyisége és munkája tökéletesen beleillik. A ránk jellemző egység és összetartás érzésem szerint csak még erősebb lett a tél folyamán" - mondta Tóth Ákos, majd hozzátette, hogy az utóbbi két és fél évben többször is egymás tenyerébe csaptak Szabóval és ez a kölcsönös bizalomnak köszönhető. A sportigazgató azt is megjegyezte, hogy nem volt szükség tárgyalásra, mivel korábban már többször beszéltek szóban a közös munka folytatásáról, így hamar megegyeztek.

Tóth Ákos: Az ideális az lenne, ha még idén megtalálnánk az új vezetőedzőt  - Kecskeméti TE

Tóth Ákos – kte   

A tavalyi kiírás ezüstérmese jelenleg a tabella nyolcadik helyéről várja a folytatást, amely a téli szünet után jövő héten veszi kezdetét. A KTE jövő vasárnap Mezőkövesdre látogat.
 

MTI
Címkék:
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
  • Menczer Tamás: Melegszik a pite, Peti!
MTI Hírfelhasználó