Érték és Minőség Nagydíj
A fővédnök Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke képviseletében Pap Csaba Gábor, az Országgyűlés alelnöki titkárságának titkárságvezetője elmondta: egy ország gazdasági erejét is jobban hangsúlyozza, ha minél több termékén, szolgáltatásán látható a kiválóság emblémája, az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy. A védjegy folyamatosan ellenőrzött minőséget közvetít - mutatott rá.
2024. március 19. 13:55

Vámosi Gábor, az Innova Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, Csalló Andrea, a Szám-Pont Számítástechnikai Szolgáltató és Oktató Központ Kft. ügyvezető igazgatója, Bálint Ágnes, az ExVA Vizsgáló és Tanúsító Kft. ügyvezető igazgatója, a zsűri elnöke, Pap Csaba Gábor, az Országgyűlés alelnöki titkárságának vezetője , Kiss Károlyné Ildikó, a pályázat alapítója, a Diamond Szervezőiroda Bt. ügyvezető igazgatója, Károlyi László, a Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt. vezérigazgatója, Seprenyi Fanni, a Fannizero Kft. alapító tulajdonosa és Hajnalné Raucsik Krisztina, a Hajnal Húskombinát Kft. ügyvezető igazgatója (b-j) az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat meghirdetése alkalmából rendezett sajtótájékoztatón Budapesten, a Benczúr Házban 2024. március 19-én. MTI/Balogh Zoltán

A gazdaság és a kultúra területét érintő 45 főcsoport több mint 100 témakörében hirdették meg az idei Érték és Minőség Nagydíj pályázatot. A legkiválóbb termékek és szolgáltatások versenyére május 30-ig lehet jelentkezni a Kárpát-régió egész területéről - jelentette be Kiss Károlyné Ildikó, a pályázat alapítója kedden sajtótájékoztatón, Budapesten.

Elmondta: a folyamatosan változó gazdasági környezetben fontos a minőségi termékek és szolgáltatások elismerése. A pályázat kitüntetéseit szeptember 12-én, az Országházban adják át.
     
A fővédnök Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke képviseletében Pap Csaba Gábor, az Országgyűlés alelnöki titkárságának titkárságvezetője elmondta: egy ország gazdasági erejét is jobban hangsúlyozza, ha minél több termékén, szolgáltatásán látható a kiválóság emblémája, az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy. A védjegy folyamatosan ellenőrzött minőséget közvetít - mutatott rá.
   
A szervezők közölték: a szigorú, ötfordulós értékelés eredményeként 2023-ban 40 pályázó 47 munkája érdemelte ki az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatát, ami az előző évhez képest 18 százalékos emelkedést jelentett. Jelenleg csaknem 200 partnercég több mint 1000 terméke vagy termékcsoportja, illetve szolgáltatása használja az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegyet.

Díj az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat meghirdetése alkalmából rendezett sajtótájékoztatón Budapesten, a Benczúr Házban 2024. március 19-én. MTI/Balogh Zoltán
   

A pályázatra jelentkezhet 2024. május 30-ig minden természetes és jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező társas vállalkozás, egyéni vállalkozó vagy alkotóközösség.
 

MTI
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • A woke-rögeszme elporlasztása
    A magyar kormány a konzervatív értékeket védi példásan, és olyan erkölcsi vezetést alakított ki, amiről az egész Nyugat példát vehet - hangsúlyozta Julio Ariza.
  • Teremtésvédelem
    A szemétnek a tárolóban a helye, nem az utcán és nem az erdőben. Ennek az akciónak pedig nemcsak az a jelentősége, hogy visszaadják az erdőt eredeti rendeltetésének, hanem a példamutatás is, hogy tisztaságnak, rendnek kell lenni, nemcsak a portákon, a saját házunk előtt, hanem az olyan közös területeken is, mint az erdők.
  • Geert Wilders: Orbán Viktor bátor vezető
    Merkelék, amikor megnyitották a határokat, veszélybe sodorták az európai keresztény civilizációt. A konzervatívok azonban nem süllyedtek bele ebbe a "politikai mocsárba", hanem az emberek mellé álltak, és ezért támogatják őket a szavazók, akinek már elege van abból, hogy lábbal tiporják az értékeiket - fejtette ki a Szabadságpárt elnöke.
MTI Hírfelhasználó