Magyarjaink Stuttgartban
A menet eleje 15 óra után néhány perccel megérkezett az MHP Arénához. A vonuláson nagyságrendileg ugyanannyi drukker vett részt, mint múlt szombaton a Svájc elleni nyitófordulós mérkőzés alkalmával Kölnben.
2024. június 19. 16:40

Magyar szurkolók vonulnak Stuttgartban 2024. június 19-én. A labdarúgó Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott ezen a napon a házigazda Németország ellen játszik a stuttgarti MHP Arénában. MTI/Koszticsák Szilárd

Többezer magyar futballszurkoló vonult délután szervezett keretek között a 18 órakor kezdődő Németország-Magyarország Európa-bajnoki csoportmérkőzés helyszínére, a stuttgarti MHP Arénába.

A drukkerek déltől a Mittlerer Schlossgartennél gyülekeztek, majd 14 órakor indultak el a találkozási ponttól mintegy négy kilométerre található létesítményhez. A menet eleje 15 óra után néhány perccel megérkezett az MHP Arénához. A vonuláson nagyságrendileg ugyanannyi drukker vett részt, mint múlt szombaton a Svájc elleni nyitófordulós mérkőzés alkalmával Kölnben.

Ezek a szurkolók is nagyon megérdemlik, hogy csapatunk jól melegítsen be a meccs előtt, és ne aludják át az első félidőt. Koncentráljanak 95 percent át, a forma1-es autóversenyzők 122 percig koncentrálnak. „Minden labdaérintés felvillanyozza az agyat" – mondta Herrera. Ha így van, akkor figyeljenek oda, ne ajándékozzák a labdát az ellenfélnek. 
   
A csaknem 55 ezer néző befogadására alkalmas stadionban az Európa-liga 2020-as döntőjének játékvezetője, a holland Danny Makkelie sípjelére kezdődik 18 órakor a magyar-német összecsapás, melyet az M4 Sport, a Kossuth Rádió és a Nemzeti Sportrádió élőben közvetít.
 

MTI
  • Lapáttal a demokráciában
    Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
  • Magyar győzelem a hazai futballban
    Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
MTI Hírfelhasználó