Az EU intézményeiben erősödik az identitásvesztés
Hölvényi György arra hívta fel a figyelmet, hogy az Európai Parlamentben a balratolódás folytatódik. Háttérbe szorulnak a legfontosabb kérdések: a béke szükségessége, az európai versenyképesség helyreállítása, a demográfiai krízis kezelése, a kontrollált migráció, a nemzeti sajátosságokból táplálkozó józan erkölcsi erő felélesztése.
2024. július 18. 11:11

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-delegációjának vezetője, Gál Kinga, a delegáció elnöke és Hölvényi György a KDNP EP-képviselője (j-b) a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának tisztújító ülésén Strasbourgban a júniusi választások eredményeképpen létrejövő Európai Parlament (EP) alakuló ülésének napján, 2024. július 16-án. MTI/Purger Tamás

A szokásjoggal ellentétben, a Patrióták Európáért, az EP harmadik legnagyobb létszámú frakciója nem jutott alelnöki poszthoz, ezzel a "legnagyobb gondot az jelenti", hogy így az európai intézményekben tovább erősödik az identitásvesztés - írta Hölvényi György, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) európai parlamenti (EP-) képviselője a közösségi oldalára feltöltött üzenetében szerdán.

Az Európai Parlament életében július 16-án új időszak kezdődött, új időszak Európa életében is, de vajon milyen lesz ez az új időszak? - tette fel a kérdést.
   
Hölvényi György arra hívta fel a figyelmet, hogy az Európai Parlamentben a balratolódás folytatódik. Háttérbe szorulnak a legfontosabb kérdések: a béke szükségessége, az európai versenyképesség helyreállítása, a demográfiai krízis kezelése, a kontrollált migráció, a nemzeti sajátosságokból táplálkozó józan erkölcsi erő felélesztése, egyszóval - emelte ki - a kiegyensúlyozott társadalmi élet feltételei.
   
"A Patrióták Európáért képviselőcsoport éppen ezeknek kíván hangot adni. Lássuk meg!" - zárta gondolatait Hölvényi György.

MTI
  • A platószónok gyógyszere elgurult, ege elborult
    A magyarok felhőtlenül ünnepelhették első királyukat, és a több mint egy évezrede fennálló államukat.
  • Elcelebesedett olimpia
    Az olimpia az emberiség egyik nagy közös ünnepe, s noha mindig voltak benne kisebb-nagyobb szennyeződések, sokat segíthet abban, hogy a sportvilág napról napra belenevessen a celebnyomulás otromba ábrázatába.
  • A kormány támogatja a bortermelőket
    Latorcai Csaba kiemelte, 30 milliárd forint keretösszeg áll rendelkezésre szerkezetátalakító támogatásra, amelyből jelentős arányban részesednek a badacsonyi szőlősgazdák is. Hozzátette, segíteni kell a "minden nemzetközi összevetésben helytálló" badacsonyi borok terjesztését is. Ezt a célt is szolgálja a magyar borok nemzetközi marketingjére rendelkezésre álló másfél milliárd forintos támogatási összeg.
  • Kristályosodóban a gazdasági semlegesség
    A szélsőség is megjelent Kötcsén, hisztériáztak, őket a sajtó képviselői bátorították európai viselkedésmódra.
  • A CIA szerint fenyegetik a világrendet
    Moore és Burns szerint az MI6 és a CIA közösen lép fel az orosz hírszerzés által Európában folytatott "felelőtlen szabotázshadjárattal" szemben is. Hozzáteszik: Oroszország "cinikus módon" használ technológiai eszközöket hazugságok és álinformációk terjesztésére, annak érdekében, hogy éket verjen a nyugati szövetséges országok közé.
MTI Hírfelhasználó