Gyurcsány Ferenc Magyar Péternek: Ki volt a Fidesz ágyasa?
A Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc hétfői bejegyzésében ismét odaszúrt Magyar Péternek, „tisztességtelennek és ocsmánynak” nevezte a Tisza Párt elnökének viselkedését, hozzátéve, hogy „a szemétkupac is nőtt” - szemlézte az Index.
2024. augusztus 12. 14:51

A Demokratikus Koalíció elnöke ismét közösségi oldalán ment neki Magyar Péternek. Gyurcsány Ferenc szerint „elképesztő vastag bőr lehet Magyar pártelnök arcán”, mivel úgy kék fideszesezik, szégyenérzet nélkül, mintha nem tudná, hogy hazudik.” Gyurcsány Ferencnek három kérdést is felsorolt Magyar Péter személyével kapcsolatban.

Tegyük fel a kérdést: Ki volt a Fidesz ágyasa vagy két évtizedig, ő vagy mi? Ki hívta tárgyalásra a Fidesz budapesti vezetőjét, ő vagy mi? Ki mulatott az elmúlt napokban is a Sziget VIP-ben Orbán NER-es barátaival, ő vagy mi? – írta hétfői Facebook-bejegyzésében a DK elnöke.

Mint írta, „istentelenül tisztességtelen, ocsmány, amit ez a fickó művel: hazudik, gyanúsít, vádol, mószerol, mint a vízfolyás”. Hozzátette, hogy Magyar Péter nélkül is „sok szemétség” volt, de amit tesz, azzal „a szemétkupac is nőtt”. Gyurcsány Ferenc bejegyzéséhez Varju László, a DK alelnöke is hozzászólt, aki Márai Sándort idézve aljasságról és a becstelenségről írt. Gréczy Zsolt DK-s képviselő szerint Magyar Péter „a Fidesz embere”, és minden mondatával „Orbán Viktort támogatja”.

Index, Facebook
  • Ezt a harcot még nem vívtuk meg
    Brutális, kíméletlen szellemi rombolás kell ahhoz, hogy egy kultúra ezt a képességét elveszítse s az adott népet, nemzetet elveszejtse. Nálunk ez az elveszejtés 1900-ban kezdődött.
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
  • Kik voltak a Kossuth téri sortűz megrendelői?
    Tizenhárom éves fiút is megöltek a Kossuth téri sortűzzel. A történelmi gaztett baloldali bűnöseiről azonban ma, 68 évvel a tömeggyilkosság után is csak sejtető utalásokkal lehet beszélni.
  • Januárban újabb 40 kastélyt hirdetnek meg
    A szabadkígyósi Wenckheim-kastély nem lett felújítva az emelet és a melléképületek, amelyre még mintegy 7,7-8,6 milliárd forint között kellene költeni. "Tőkeerős partnerre van szükség", aki a felújítás mellett az üzemeltetésre is tud forrást szánni; a következő tíz évben összesen mintegy 8-10 milliárd forintot.
  • Elfoglalnák Brüsszelt a patrióta civilek
    A szellemi erő a patrióták oldalán van, ám a bürokraták a korábban megszállt adminisztárciós poziciókba beleterpeszkednek, és foggal-körömmel védik azok minden négyzetcentiméterét. A szellemi erőknek azonban felül kell kerekedniük a gátlástalan bürokrácián.
MTI Hírfelhasználó