Horrorbaleset Ausztriában, három magyar életét vesztette
2023. február 26. 12:10

Szombat reggel Salzburg közelében összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi. Két ember a baleset helyszínén életét vesztette, egy másik röviddel később a kórházban belehalt sérüléseibe – tájékoztatott a hírről szombaton a Salzburg 24.

A lap értesülései szerint egy 25 éves magyar sofőr a B164-es úton Leogang felé haladt autójával, a járműben egy 29 és egy 36 éves magyar nő ült.

A havas úton a sofőr ismeretlen okokból elvesztette uralmát a jármű felett, és frontálisan ütközött egy szembejövő autóbusszal.

A lap hozzátette, hogy az 51 éves helyi buszsofőr megpróbált kitérni, de nem tudta megakadályozni az ütközést. A személygépkocsiban az utasok beszorultak a járműbe, őket a tűzoltóknak kellett kimenteniük. A baleset idején a buszon azonban nem tartózkodtak utasok.

A tragédia utáni felvételt itt itt tudják megtekinteni:

mandiner.hu
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
  • Meglőtték Robert Ficót
    A helyszínen három-négy lövés dördült, majd a Denník N hírportál helyszíni tudósítója azt látta, hogy a kormányfő testőrei felemelik Ficót a földről, autóba helyezik, majd elviszik. A Plus7Dní híroldal információi szerint Ficót a mellkasán és gyomrán érték a lövések.
  • Külföldi kampányfinanszírozás gyanúja: feljelentés
    Budai szerint: "Mravik Zsolt ebből a pénzből 75 millió forintot egy városházi dolgozón keresztül eljuttatott Perjés Gábornak, annak a Perjés Gábornak", aki a Mindenki Budapestért Egyesület vezetője. A kormánypárti politikus szerint ebből a pénzből finanszírozták Karácsony Gergely 2019-es főpolgármesteri kampányát.
  • Magyarország nagy családsziget
    Ma a brüsszeli bürokraták családellenes politikát folytatnak - jelentette ki Nacsa Lőrinc, hozzátéve: senki nem tud felmutatni olyan uniós intézkedéseket, amelyek az elmúlt években a családok megerősítését szolgálták volna.
MTI Hírfelhasználó