Babos Tímea győzött Cipruson – 4 órás küzdelemben nyert!
2023. május 7. 18:59

Babos Tímea győzött a ciprusi Alaminoszban rendezett salakpályás tenisztorna női versenyében.

Tenisz: Babos Tímea döntőbe jutott Cipruson

hirnavigator

A világranglista 302. helyezettje a torna harmadik kiemeltjeként az elsőként rangsorolt ciprusi Raluca Georgiana Serbannal (203.) találkozott vasárnap és a nemzetközi szövetség (ITF) honlapja szerint több mint négyórás ütközetben kerekedett ellenfele fölé. A magyar játékos az első szett megnyerése után 5:3-nál a győzelemért adogatott, de nem tudott élni a lehetőséggel, sőt Serban egyenlített. A harmadik játszma 6:6-os állás után rövidítéssel zárult, melyben Babos volt a jobb. A meccset így 6:4, 5:7, 7:6 (7-5)-re nyerte meg.

MTI
Címkék:
  • Ellaposodott futball
    A válogatottra vonatkozólag a miniszterelnök mondott lényegeset, igaz, évekkel ezelőtt, és azóta sem ismételte meg. Eszerint a magyar nemzeti tizenegynek a világ tíz legjobb válogatottja közé kell kerülnie. Jelenleg a 32., de Marco Rossi talán elindíthatja csapatunkat a fölfelé vezető úton.
  • Menczer Tamás: Melegszik a pite, Peti!
  • A Nyugat-Balkánnak már bent kellene lennie az EU-ban
    Orbán Viktor méltánytalannak és igazságtalannak nevezte, hogy azok az országok, amelyek évek óta dolgoznak azon, hogy érdemalapon tudjanak bekerülni az EU-ba, most hátrasorolást szenvednek el.
  • A remény szeretnénk lenni a társadalomban
    Mi, keresztények "hiszünk abban, hogy Isten örök boldogságra teremtett bennünket, és ebben várja a mi szabad közreműködésünket is" - fogalmazott a bíboros.
  • A közmédia nyelvéről a Montágh Testületben
    Blankó Miklós nyelvész, nyelvművelő a közmédia Édes anyanyelvünk című rádióműsoráról tartott előadást, amelyben arra hívta fel a figyelmet, hogy a nagy hagyományokkal rendelkező, százéves műsor kiemelt szerepet tölt be a nyelvi szemléletformálásban és a normakijelölésben.
MTI Hírfelhasználó