Északkeleten előfordulhat kisebb zápor, majd gomolyosodik a felhőzet
2023. május 9. 17:24

Várható időjárás az ország területén szerda éjfélig: kedden gomolyfelhő-képződés várható, legfeljebb a délkeleti tájakon alakulhat ki egy-egy zápor. Éjszakára nagyrészt leépülnek a gomolyok, kiderül az ég, de az északkeleti, keleti tájakon felhős idő valószínű, itt egy-egy zápor kialakulása sem kizárt.

Szerdán a délelőtti órákban északkeleten még előfordulhat kisebb zápor, majd itt is szakadozik, gomolyosodik a felhőzet, másutt pedig képződnek a gomolyok, miközben délnyugat felől fátyolfelhők érkeznek. A keleti, szerdán a délkeleti szél továbbra is nagy területen élénk lesz, szerdán a Szeged-Győr tengely mentén meg is erősödhet.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 10 fok között alakul, de a szélcsendes északi fagyzugokban gyenge fagy is lehet.
   
A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 16 és 21 fok között várható.

MTI
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
MTI Hírfelhasználó