Fidesz: Karácsony és Gyurcsány akarja emelni a vízdíjakat
2023. július 29. 18:56

Napok óta Karácsony Gergely főpolgármester és a Gyurcsány Ferenc vezette "dollárbaloldal" követeli a vízdíjemelést Budapesten, miközben "csődbe vezetik a fővárost" - reagált a Fidesz Varju László, a Demokratikus Koalíció (DK) energia- és rezsiügyi árnyékminiszterének szombati kijelentéseire.

Varju László a pártja Facebook-oldalán közvetített tájékoztatóján egyebek mellett azt mondta, hogy a "hétszeres rezsiemelés" után már a vízdíjat is drasztikusan megemelné az Orbán-kormány a kiszivárgott információk szerint.
   
A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy ha csak a Gyurcsány-párton és a főpolgármesteren múlna, sokkal nagyobb terhek lennének a magyar családok vállán: elvették volna a rezsicsökkentést, hagyták volna elszállni a fogyasztói árakat, újra elvennék a tizenharmadik havi nyugdíjat, árakat és adókat emelnének.
   
"A Fidesz ezzel szemben kiáll a rezsicsökkentés és a családok támogatása mellett" - hangsúlyozták.

MTI
Címkék:
  • Lapáttal a demokráciában
    Az biztosra vehető, hogy Berlinben, Párizsban, Washintonban, New Yorkban politikusok szólaltak volna meg, s felpörgött volna a hisztériakeltés a világsajtóban. Most Brüsszelben kirobbant a csend.
  • Magyar győzelem a hazai futballban
    Íme, itt van a lehetőség a lengyel-svéd edző előtt. Jusson be a Konferencia-liga csoportkörébe, és vigye csapatát az egyenes kieséses szakaszban tovább. Már a jövő tavasszal telt ház lesz a Sóstói Stadionban, még Diósgyőrből is érkeznek nézők. Ezért kapja hatalmas fizetését a lengyel-svéd edző.
  • Pontot kell szereznünk a németek ellen
    Noha az MLSZ sűrítette az NB-es bajnokság programját, hogy a válogatottnak hosszabb ideje legyen a felkészülésre, ez az elnyújtott felkészülés botrányosan rosszul sikerült. Csapatunk az első Európa-bajnoki meccs első félidejében gyerekes hibákkal játszott, és kétgólos hátrányba került a svájciak ellen, majd 3:1-re kikapott.
  • Ez a háború ellenünk már jó ideje folyik
    A regnáló neoliberális atlanti irányvonal Európát az USA engedelmes segédcsapatává alakítaná, ennek az „építkezésnek” része, többek közt, a népvándorlás ide irányítása – leplezi le az atlanti szélsőséget Galló Béla.
  • Hamvas-fürt díjas bormester kapott újabb kitünetést
    A Bock család 1850 óta foglalkozik szőlővel Villányban, Bock József is tudta, hogy a Jammertal-dűlőben fekvő, ősi családi birtok milyen értékes örökség - idézte fel a kitüntetett bormester
MTI Hírfelhasználó