Többfelé várható - egyre gyengülő intenzitás mellett - csapadék
2023. december 7. 07:48

Csütörtök estig sokfelé várható havazás a mediterrán ciklon csapadékzónájából, mely fokozatosan halad kelet felé és csütörtök napközben gyengül is. Hétvégére megnyugszik a légkör, de maradnak a felhők felettünk és emellett párás, ködös időben lesz részünk.

Várható időjárás az ország területén csütörtök éjfélig: Az ország legnagyobb részén borult, Vas és Zala szélvédett, határhoz közel eső részein ködös marad az idő, azonban másutt a Nyugat-Dunántúlon már előbukkanhat a nap. Ettől keletre továbbra is többfelé várható - a nap során egyre gyengülő intenzitás mellett - csapadék, döntően havazás, de helyenként havas eső, eső is előfordulhat. A Dunántúlon nagy területen megélénkül, főként a Kisalföldön és a hegyekben meg is erősödik az északnyugati szél, amely elsősorban ott hófúvást okozhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +4 fok között alakul. Késő estére általában -3 és +2 fok közé csökken a hőmérséklet.

met.hu
Címkék:
  • Nobel-díjas írók nevetségessé tétele
    „A papírforma azért van, hogy felborítsuk, és mi ezt megtettük ezen a hétvégén. Úgy gondolom, talán egy kicsit lebecsültek minket az emberek. Nem sikerült túlságosan jól a legutóbbi világversenyünk, és mindenki abból indult ki, de mi jó csapat vagyunk, jó a csapategység, úgyhogy nagyon jól tudunk küzdeni – rögzítette Pásztor Noémi.
  • Bűnözők a törvényhozásban
    Sajnos a brüsszeli garnitúra is alvilági jegyeket mutat. Évekkel ezelőtt egy ciprusi politkusnőnek hatalmas összeg jelent meg a bankszámláján. Lebukott, de azóta is az Európai Bizottságban ül. Egy görög európai parlamenti tagot pedig a belga rendőrség hosszú ideig lakat alatt tartott, mert döbbenetesen nagy korrupciós botrányban lebukott. A felsőbb garnitúra elérte, hogy kiengedjék, visszament az Európai Parlamentbe, és szavazott is.
MTI Hírfelhasználó