MKDSZ: Még sohasem volt Magyarország miniszterelnöke egy titkosrendőr
A Magyar Kereszténydemokrata Szövetség szerint egyértelműen kiderült, hogy Magyarország miniszterelnöke a kommunista diktatúra titkosrendőre volt.
2002. június 19. 17:28
Harrach Péter elnök úgy fogalmazott: Medgyessy Péter nem az ország, hanem a nemzetközi kommunista hatalom érdekeit védte fedett tisztként. "Kibújt a szög a zsákból. A Medgyessy-kormány tagjai az egykori kommunista elitből kerültek ki" - mondta. Utalt arra is, hogy érdekelné, vajon az SZDSZ mit kaphatott cserébe az MSZP-től Medgyessy Péter támogatásáért.
Az MKDSZ választ vár arra a kérdésre, hogy Gy. Németh Erzsébet- e még a szocialisták főpolgármester-jelöltje.

Varga László fideszes országgyűlési képviselőszerint Magyarország 1100 éves történetében nem fordult még elő, hogy egy kémelhárító legyen a miniszterelnök. Annak idején a kommunista kabinetek is igyekeztek ügyelni a látszatra. Az is kérdés, hogy Medgyessy Péter a megbízatást önként, vagy kényszerből vállalta. Az MKDSZ lényegesnek ítéli azt is, miként hat ez az ügy az ország EU-csatlakozására.

(MTI nyomán)

Címkék:
 • Egyértelművé vált a hazaárulás
  Már nincs józan vezető egyéniség az adott ellenzék személyi állományában. Senki nem szólt nekik, hogy gyerekek, ezt nem kellene, mert lebukunk. Mindenki megtudja, hogy hazaárulók vagyunk.
 • Mérgezett díszek a fenyőfán
  A Karácsony mély szakralitása mellett a béke, a meghitt nyugalom ünnepe is (lenne), de a fel nagyörömre dallamai és a pásztorok kedvessége mellett disszonáns díszeket is látok az idei fenyőfán.
 • Deglobalizáció
  A korforduló, amelyben benne élünk, a liberalizmus kríziséből fakad. Minden, ami ma korszerű, a liberalizmus különböző mértékű és mélységű tagadásán alapul.
 • A magyarok nagy többsége elutasítja az illegális bevándorlást
  A magyarok kétharmada (67 százaléka) aggasztónak ítéli a hazánkat célzó illegális bevándorlást, tízből négyen (41 százaléka) pedig kifejezetten súlyos problémának tartják azt.
 • Hogy jutottak el a britek idáig?
  Teljes a bizonytalanság a brit belpolitikában a keddi történelmi voksolás után, amelyen az alsóház elsöprő többséggel (432 nem 202 igen mellett) leszavazta Theresa May kilépési megállapodását.
MTI Hírfelhasználó