Pukli ámokfutása
A fővárosi Teleki Blanka Gimnáziumot több mint 25 tanár hagyta el a 46 tagú testületből Pukli István 2012-es igazgatóvá válása óta - mondta az egyik volt tanár az M1 aktuális csatorna Híradójának nyilatkozva csütörtökön.
2016. április 7. 22:05

Több mint 25 pedagógus hagyta el a Teleki Blanka Gimnáziumot az elmúlt években

A fővárosi Teleki Blanka Gimnáziumot több mint 25 tanár hagyta el a 46 tagú testületből Pukli István 2012-es igazgatóvá válása óta - mondta az egyik volt tanár az M1 aktuális csatorna Híradójának nyilatkozva csütörtökön.

Horváth Ádám 19 évig volt az iskola testnevelő tanára, osztályfőnöke, és az osztályfőnöki munkaközösség vezetője. 2015 augusztusában távozott, mint mondta, azért, mert nem tudta tovább nézni az igazgató ámokfutását és azt, hogy megkeseríti a tanközösség életét.

"Nem tudom, miért változott meg ennyire, de agresszíven viselkedett a kollégákkal, kirohanásai voltak az értekezleteken, a saját támogatói ellen fordult" - nyilatkozta.

Az iskola egykori tanára azt mondta, Pukli István "lelki terrorja sorra űzte el a pedagógusokat az iskolából". Ráadásul szerinte "a tanításra, az oktató nevelő munkára a mai napig nem tudnak koncentrálni a pedagógusok, és most már a gyermek sem a tanulásra".

Petíció a Pukli miatt távozott tanárért

Petícióval szeretnék elérni a Teleki Blanka Gimnáziumba járó gyerekek szülei annak a tanárnak az újbóli alkalmazását, aki amiatt mondott fel, mert nem értett egyet Pukli István március 15-én elhangzott beszédével – értesült a Magyar Idők

MTI nyomán
  • Hadházy Ákos körül elfogyott a levegő
    Már a baloldal sem kér a botrányhősből, aki egyéniben mindeddig csúfos kudarcot vallott, csak listáról jutott be az Országgyűlésbe.
  • 340 millió keresztényt üldöznek a világon
    Drámai kép rajzolódik ki az Open Doors keresztény emberi jogi szervezet tavalyi évet áttekintő jelentéséből, melyet január 13-án mutattak be az olasz képviselőházban.
  • Armin Laschetet választották meg a CDU elnökének
    Armin Laschet, Észak-Rajna–Vesztfália miniszterelnökének győzelmét hozta a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) tisztújító, online kongresszusa. Laschet borítékolhatóan CDU-elnök lesz, ám közel sem biztos, hogy ő váltja majd Angela Merkelt a kancellári székben az őszi szövetségi parlamenti választásokat követően.
MTI Hírfelhasználó