A rendszerváltozás államszervezeti kompromisszumai
Újabb RETÖRKI könyvet mutatnak be holnap
Kukorelli István – Tóth Károly: A rendszerváltozás államszervezeti kompromisszumai című kötetét mutatja be a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum.
2016. május 30. 14:27

A Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum tisztelettel meghívja Önt Kukorelli István – Tóth Károly: A rendszerváltozás államszervezeti kompromisszumai című kötetének bemutatójára.

Időpont: 2016. május 31. (kedd) 17.00 óra

Helyszín: Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar - 1. emelet, Aula Magna (1053 Budapest, Egyetem tér 1-3.)

A résztvevőket köszönti: Dr. Király Miklós egyetemi tanár, az ELTE ÁJK dékánja

A kötetet bemutatják: Dr. Trócsányi László igazságügyi miniszter és Dr. Horváth Attila egyetemi docens

Moderátor: Rácz Anna

gondola
  • Elhunyt Sára Sándor, a nemzet művésze
    Életének 86. évében vasárnap meghalt Sára Sándor Kossuth-nagydíjas filmrendező, operatőr, a nemzet művésze, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagja, az egykori Duna Televízió első elnök-főigazgatója - közölte a család az MTI-vel.
  • A romboló Lügenpresse
    A rendező, Christian Twente érzi ezt a dilemmát, és ezért olyan nőnek állítja be a kancellár asszonyt, aki a köz, sőt mi több, egy egész földrész, vagy egy egész világ javára szenteli életet, és nincs ideje csip-csup magánéleti ügyekkel foglalkozni.
  • Szijjártó Péter: Ismét erőltetik a kötelező kvótát
    Európában ismét egy olyan időszak következik, amikor növelni akarják a nyomást a bevándorlásellenes kormányokon, és újra megpróbálják az európai országok torkán lenyomni a kötelező kvótát - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
MTI Hírfelhasználó