CÖF: érik a Sorossal szembeni magyar lépés
Soros egy pénzember, aki úgy gondolja, hatalmat is szerezhet. Az sem véletlen, hogy több országból is kitiltották.
2016. július 4. 14:36

Most, amikor a valóság beköszöntött az Európai Unióba, Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter, demokrata elnökjelölt-aspiráns elküldte első számú földerítőjét, Soros Györgyöt az Európai Bizottságba, hogy tesztelje jövőbeni politikáját és annak a visszhangját – jelentette ki Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum elnöke a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

A globális kapitalizmus mögött most valóssággá is vált a pénzügyi háttérhatalom, hiszen senki sem képes megdönteni egy politikai apparátust anélkül, hogy előtte átvegye az irányítást a kulturális tényezők felett. Arról van szó, hogy ez a háttérhatalom az európai keresztény kultúrát akarja szétverni, így tudja majd megszerezni a világ globalizálásához való teret – tette hozzá.

Soros egy pénzember, aki úgy gondolja, hatalmat is szerezhet.  Az sem véletlen, hogy több országból is kitiltották. Láthatjuk, neki nagyon fontosak a civil szervezetek, ezekbe jelentős pénzt pumpál, hogy fellazítsák a neki nem tetsző kormányok működését – hangsúlyozta.

Úgy vélte: azért támogatja a migránsokat, hogy ha betelepülnek Európába, le lehessen szorítani a béreket, el lehet lehetetleníteni a szakszervezeti mozgalmakat.

A lényeg a párhuzamos társadalmak létrehozása, a belháborúk, ebből egy üzletember nagyon jól meg tud élni – emelte ki.

Soros az alternatív médiát pénzeli, az újságírókat megvásárolja, és sajnos tapasztalatlan fiatalokat is a hatalmába tud keríteni, mindenfajta tüntetésre mozgósítani tudja őket. Soros Györggyel szemben érik egy olyan magyar intézkedés is, mely hasonló lehet a kitiltáshoz – mondta Csizmadia László.

Kossuth Rádió/180 perc
  • Tusványos örvényei
    Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
  • A szerencsétlen lord major
    A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
MTI Hírfelhasználó