Gratulálok, az abortusz sikeres volt! - sokkoló videós kampány
2015-ben, az elmúlt évtizedekhez viszonyítva fokozatosan csökkent a terhesség-megszakítások száma, de így is 41 000 abortuszt hajtottak végre Magyarországon.
2016. augusztus 5. 14:55

Szomorú igazság, hogy nem a fiatalkorúaknál a leggyakoribb, hogy ezt az eljárást választják, sokan második gyermek után döntenek a terhességmegszakítás mellett.

Mindenkit a "földhoz vág" ez a macedón videó, amelyet a demográfiai katasztrófa elkerülése érdekében készítettek. A videós sorozatot pár naponként szemezgetve bemutatjuk. Itt a második része! (Ha lemaradt az elsőről, azt ITT láthatja!)

A sorozat sokkoló képsorai egy szinte az egész ország által figyelt focimeccs szünetében is adásba kerültek a balkáni országban...

A probléma sajnos ismerős nálunk is.

A magyar kormány számos intézkedést hozott, hogy megkönnyítse a gyermeket vállalók életét, és a Központi Statisztikai Hivatal népesedési adatai is bíztatóak, hiszen az elmúlt években olyan mértékben emelkedett a születések száma, amelyre az elmúlt öt évben nem volt példa. Mégis, még mindig sok az abortuszt választók száma hazánkban.

 

 

A cikk olvasását itt lehet folytatni: http://csaladhalo.hu/cikk/hatter/gratulalok-abortusz-sikeres-volt-sokkolo-videos-kampany

csaladhalo.hu
 • Videó mint politikai csapásmérés
  Megvan tehát a magyarázat arra: miért viselkednek egyes politikusok – köztük egészen magas pozícióban lévők is – elmebeteg módjára. Miért zúdítják rá a kontinensre a migránsáradatot, a terrorista bandákat. Miért öletik meg társadalmuk tagjait. Zsarolva vannak.
 • Elszállt egy hajó a szélben
  Nehéz megindulás, mit megindulás, megrendülés nélkül beszélni erről a patináns lapról, a baloldali véleményformálók zászlóshajójáról, erről az izé 168 óráról. Nehéz, de mégis meg kell tenni.
 • Theresa May bejelentette lemondását
  A potenciális jelöltként számon tartott lehetséges utódok között szerepel Boris Johnson volt külügyminiszter, a keményvonalas tory Brexit-tábor zászlóvivője - aki a felmérések szerint a legnépszerűbb a párttagság körében -, valamint Michael Gove környezetvédelmi miniszter, Amber Rudd munkaügyi miniszter, Sajid Javid belügyminiszter, Dominic Raab volt Brexit-ügyi miniszter, Jeremy Hunt külügyminiszter és Penny Mordaunt védelmi miniszter.
 • Védelmi eszközök a hibrid háborúban
  Nagy mennyiségű fegyverhez is juthatnak, ha elérnek egy kritikus tömeget és európai bázisú laktanyákat foglalnak el. Az így megszerzett fegyverekkel pedig konkrét támadást indíthatnak európai célpontok ellen.
 • Orbán: mindent megteszek az EPP sikeréért
  Nem akarja, hogy az EPP a politikai baloldallal kösse össze a sorsát, mert ez az oldal olyan dolgokat képvisel, amelyek "tönkreteszik Európát, Németországot is". A baloldal nem feltartóztatni akarja a migrációt, hanem támogatni, és egy "európai szocializmust" javasol, amelynek az árát a németek, és kisebb mértékben a közép-európaiak is megfizetnék.
MTI Hírfelhasználó