Gratulálok, az abortusz sikeres volt! - sokkoló videós kampány
2015-ben, az elmúlt évtizedekhez viszonyítva fokozatosan csökkent a terhesség-megszakítások száma, de így is 41 000 abortuszt hajtottak végre Magyarországon.
2016. augusztus 5. 14:55

Szomorú igazság, hogy nem a fiatalkorúaknál a leggyakoribb, hogy ezt az eljárást választják, sokan második gyermek után döntenek a terhességmegszakítás mellett.

Mindenkit a "földhoz vág" ez a macedón videó, amelyet a demográfiai katasztrófa elkerülése érdekében készítettek. A videós sorozatot pár naponként szemezgetve bemutatjuk. Itt a második része! (Ha lemaradt az elsőről, azt ITT láthatja!)

A sorozat sokkoló képsorai egy szinte az egész ország által figyelt focimeccs szünetében is adásba kerültek a balkáni országban...

A probléma sajnos ismerős nálunk is.

A magyar kormány számos intézkedést hozott, hogy megkönnyítse a gyermeket vállalók életét, és a Központi Statisztikai Hivatal népesedési adatai is bíztatóak, hiszen az elmúlt években olyan mértékben emelkedett a születések száma, amelyre az elmúlt öt évben nem volt példa. Mégis, még mindig sok az abortuszt választók száma hazánkban.

 

 

A cikk olvasását itt lehet folytatni: http://csaladhalo.hu/cikk/hatter/gratulalok-abortusz-sikeres-volt-sokkolo-videos-kampany

csaladhalo.hu
  • A Föld napja
    Az emberiség egész létmódjának kell megváltoznia, ha el akarjuk kerülni a katasztrófát.
  • A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti
    A teraszok nyitása nem a járvány végét jelenti, továbbra is fontos a védelmi és járványügyi intézkedések, valamint a higiénés rendszabályok betartása, a pincéreknek a teraszokon is kötelező lesz a maszkviselet, a vendégeknek csak akkor, ha belépnek a vendégtérbe - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs nevében a csütörtöki online sajtótájékoztatón.
  • Az ország szabadságát jelképezi a megújuló Citadella
    Elkezdődött a Citadella megújítása Budapesten. A hosszú évek óta elzárt és mára lepusztult erőd felújítása 2023-ig tart - közölte a Várkapitányság az MTI-vel csütörtökön.
MTI Hírfelhasználó