Gratulálok, az abortusz sikeres volt! - sokkoló videós kampány
2015-ben, az elmúlt évtizedekhez viszonyítva fokozatosan csökkent a terhesség-megszakítások száma, de így is 41 000 abortuszt hajtottak végre Magyarországon.
2016. augusztus 5. 14:55

Szomorú igazság, hogy nem a fiatalkorúaknál a leggyakoribb, hogy ezt az eljárást választják, sokan második gyermek után döntenek a terhességmegszakítás mellett.

Mindenkit a "földhoz vág" ez a macedón videó, amelyet a demográfiai katasztrófa elkerülése érdekében készítettek. A videós sorozatot pár naponként szemezgetve bemutatjuk. Itt a második része! (Ha lemaradt az elsőről, azt ITT láthatja!)

A sorozat sokkoló képsorai egy szinte az egész ország által figyelt focimeccs szünetében is adásba kerültek a balkáni országban...

A probléma sajnos ismerős nálunk is.

A magyar kormány számos intézkedést hozott, hogy megkönnyítse a gyermeket vállalók életét, és a Központi Statisztikai Hivatal népesedési adatai is bíztatóak, hiszen az elmúlt években olyan mértékben emelkedett a születések száma, amelyre az elmúlt öt évben nem volt példa. Mégis, még mindig sok az abortuszt választók száma hazánkban.

 

 

A cikk olvasását itt lehet folytatni: http://csaladhalo.hu/cikk/hatter/gratulalok-abortusz-sikeres-volt-sokkolo-videos-kampany

csaladhalo.hu
  • Rebrov nem "A Nagy Edző"
    Rebrov nem „A Nagy Edző”. Ezt a vereség utáni erőlködő nyilatkozatai is érzékeltették. Nem ő lesz az, aki magyar klubsikert emel a jövő Európájában. De talán most regenerálódik, talán csapatot formál a következő mérkőzésekre.
  • Lebegtetés a Fenyő-gyilkosság ügyében
    Nem zárható ki, hogy újabb száztizenegy év elteljen, és valaki valahol cikket írjon, így kezdve: „Százharmincegy év telt el a Margit körút és a Margit utca sarkán elkövetett Fenyő-gyilkosság óta…”
MTI Hírfelhasználó