Tömegverekedés egy migrációs központban
Tömegverekedés tört ki bevándorlók között Svédországban, a Götene megyében lévő befogadóközpontban. A svéd migrációs központ nem számolt rögtön a történtekről, a sajtó csak a rendőrségi híradásokból értesült az esetről.
2016. augusztus 22. 13:12

Szombat délután nem sokkal 14 óra után riasztották a svéd rendőrséget a Götene megyében lévő befogadóközponthoz. A kiérkező rendőröknek csak komoly erősítés mellett, órák múltán után sikerült lenyugtatni a tömeget. Sajtóhírek szerint vallási kérdéseken vitatkoztak össze ugyanazon vallás képviselői.

M1 Híradó
  • Gyurcsányi fordulat: igazat mondott
    A gyurcsányi cél ez volt: „visszaadni a baloldalnak a hitét, hogy megcsinálhatja, hogy nyerhet. Hogy nem kell lehajtani a fejét ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Orbán Viktortól…” Mi fűtötte? Az, hogy „ történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok.”
  • Pluralizmus Ismét Működésben – PIM
    Ez itt a kérdés – Otthonosabbá tenni a magyar világot. Ezzel a címmel készített negyvenperces beszélgetést az M5-ös művelődési köztelevízió a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójával, Demeter Szilárd székelyföldi íróval, költővel, filozófussal.
MTI Hírfelhasználó