Thürmer: A referendum nemzeti kérdés
A kvótareferendum az elmúlt időszak legfontosabb belpolitikai eseménye, amikor a választók a magyar függetlenségről mondhatnak véleményt - jelentette ki Thrümer Gyula a Kossuth Rádióban.
2016. szeptember 5. 12:07

A Munkáspárt elnöke úgy fogalmazott: ez egy nemzeti kérdés, ami sokkal fontosabb mint egy párt saját érdeke. Itt arról van szó. hogy Magyarország lakosságát bővítjük-e menekültekkel – magyarázta.  A Munkáspárt az elsők között javasolta, hogy az országot és európát meg kell védeni, a határokat le kell zárni.  Mi az október 2-i népszavazást a legfontosabb belpolitikai eseménynek tartjuk. Nem mindennap fordul elő, hogy megkérdeznek minket – mondta.

Kossuth Rádió - 180 perc
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Kártérítést a hungarocídiumért
  Vétkesek közt cinkos, aki néma – idézhetnénk Babitsot, de Brüsszelben ez is kárörvendő röhögést váltanak ki az ottani rasszista hungarofóbokból. Ezért is kell kártérítést követelnünk, tehát követelnünk kell a kártérítést a hungarocídiumért.
 • Bemutatkozott az unió egyenlőségi biztosa
  Az egyenlőségért felelős biztosasszony tehát olyan miniszterekkel ült egy kormányban, akik megalapozott gyanú szerint megrendelést adtak Málta legfontosabb oknyomozó újságírójának meggyilkolására.
 • Minden illegális bevándorló biológiai fenyegetést jelent
  Minden Magyarország területére illegálisan belépni akaró, az ellenőrzést elkerülő bevándorló biológiai, egészségügyi fenyegetést jelent Magyarország számára, amit bármi áron meg kell akadályozni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.
 • Egységes felvidéki magyar érdekképviselet
  Létrejött a megegyezés az egységes felvidéki magyar érdekképviselet, egy új egyesített magyar párt létrehozásáról, azon a hárompárti találkozón, amelyet a Magyar Közösség Pártja (MKP), a Most-Híd párt és az Összefogás mozgalom vezetői között tartottak az MKP pozsonyi székházában pénteken.
MTI Hírfelhasználó