Duray Miklós könyvbemutató lesz a Magyarság Házában
A RETÖRKI bemutatja: Duray Miklós: RENDSZERVÁLTOZÁS, RENDSZERVÁLTOZTATÁS, RENDSZERVÁLTÁS a Kárpát-medencében 1963-2015 című köteteit.
2016. november 7. 13:35

A Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum tisztelettel meghívja Önt Duray Miklós: RENDSZERVÁLTOZÁS, RENDSZERVÁLTOZTATÁS, RENDSZERVÁLTÁS a Kárpát-medencében 1963-2015 című köteteinek bemutatójára.

Az Antológia Kiadó RETÖRKI könyvek sorozata újabb köteteinek bemutatóját: 2016. november 8-án, kedden 18.00 órakor, a Magyarság Háza – Corvin termében  (1014 Budapest, Szentháromság tér 6.) tartják. 

Köszöntőt mond: Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. A köteteket bemutatja: Lezsák Sándor író, az Országgyűlés alelnöke, a Lakitelek Népfőiskola vezetője és Németh Zsolt az Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnöke. A köteteket méltatja: Maleczki József lektor. Moderátor: Szalai Attila a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum szakértője.

A könyvbemutatóra minden érdeklődőt szeretettel várnak!

gondola
  • Gulyás: indul a vakcina-előjegyzési kampány
    A koronavírus elleni vakcina előjegyzésére vonatkozó kampány elindulását jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki online sajtótájékoztatóján, amelyen arról is beszélt, hogy a miniszterelnök konzultációi után születik döntés a december 11. utáni intézkedésekről.
  • Tisztifőorvos: decemberre várható a második hullám tetőzése
    Szakemberek szerint decemberre várható a koronavírus-járvány második hullámának tetőzése - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs csütörtöki online sajtótájékoztatóján.
  • Baráti tűz Brüsszelből
    Hiába vadásszák le egyesével a Fidesz EP-képviselőit, az idő nem az örökjáradék-vadászoknak dolgozik.
MTI Hírfelhasználó