Hungarikumok a Polgárok Házában
Tisztelettel meghívjuk Önt, családtagjait és ismerőseit a Nemzeti Fórum - Kölcsey Köre konferencia-sorozata 45. rendezvényére.
2016. november 14. 18:45

Időpont és helyszín: 2016. november 15. kedd 18.00 óra Polgárok Háza (1089 Budapest, Visi Imre utca 6.)

Bevezető: Lezsák Sándor az Országgyűlés alelnöke, a Hungarikum Bizottság tagja, a Nemzeti Fórum elnöke.

Köszöntő: Dr. Horváth Béla a Kölcsey Kör vezetője.

Vendégeink: Csordás Ágnes a Magyar Védőnők Egyesületének elnöke; Dr. Kürti Sándor Széchenyi-díjas üzletember, a KÜRT Zrt. elnöke, tulajdonosa; Vasuta Gábor a palackozott Vasuta-fröccs feltalálója, a Vasuta Zrt. vezérigazgatója. Az est moderátora: Dr. Horváth Zsolt, a Hungarikum Bizottság értéktárak kialakításáért felelős koordinátora

Rendezvényünk támogatója a Lakitelek Népfőiskola.

Az előadások végén kis kóstolóval és tombolasorsolással várjuk Önöket!

gondola
 • Videó mint politikai csapásmérés
  Megvan tehát a magyarázat arra: miért viselkednek egyes politikusok – köztük egészen magas pozícióban lévők is – elmebeteg módjára. Miért zúdítják rá a kontinensre a migránsáradatot, a terrorista bandákat. Miért öletik meg társadalmuk tagjait. Zsarolva vannak.
 • Elszállt egy hajó a szélben
  Nehéz megindulás, mit megindulás, megrendülés nélkül beszélni erről a patináns lapról, a baloldali véleményformálók zászlóshajójáról, erről az izé 168 óráról. Nehéz, de mégis meg kell tenni.
 • Orbán Viktor reméli, a bevándorlást ellenzők egész Európában megerősödnek
  Orbán Viktor miniszterelnök azt reméli, hogy az európai parlamenti (EP-) választáson a bevándorlást ellenző erők egész Európában megerősödnek, és a bevándorlást ellenző politikai vezetők jutnak jóval nagyobb szerephez a következő öt évben.
 • Nemzetközi részvételi adatok és nem hivatalos eredmények
  Ma huszonegy uniós tagállamban – köztük Magyarországon – tartanak európai uniós választásokat. Hét országban már korábban megtartották az Európa jövője szempontjából kulcsfontosságú voksolást, és egyes tagállamok esetében pedig már az eredményekre vonatkozó becslések is rendelkezésre állnak.
 • A bevándorláspártiak mind ott lesznek, legyünk ott mi is!
  Az európai baloldal azért akar kevert népességű Európát, mert valójában a nemzeteket akarja felszámolni, márpedig Európa erejét a sikeres nemzetállamok adják. Meggyőződésem, hogy az előttünk álló évtizedben nem lehet úgy politizálni Magyarországon, hogy nem a migrációt tartjuk a legfontosabb kérdésnek. Ha az elmúlt években baloldali kormány lett volna Magyarországon, akkor most úgy néznének ki a városaink, mint egyes német vagy francia városok, mert százezrével lennének itt Afrikából vagy a Közel-Keletről érkezett migránsok — nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Orbán Viktor miniszterelnök.
MTI Hírfelhasználó