Az ellenzékre nem lehet számítani nemzeti ügyekben
A Fidesz szerint az ellenzékre ahogy 2004-ben és 2010-ben, úgy most sem lehet számítani nemzeti ügyekben.
2016. december 4. 11:30

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írta, december 5-én lesz 12 éve, hogy megtörtént a gyűlöletkampánnyal kísért kettős állampolgárságról szóló népszavazás. Az akkori Gyurcsány-kormány a szocialistákkal és a liberálisokkal együtt elérte, hogy magyart magyar ellen fordítsanak, a választópolgárokat félrevezették, a külhoni magyarságot pedig megbocsáthatatlanul megsebezték – fogalmazott.

A kommunikációs igazgató felidézte, hogy a 2010-ben megalakult Országgyűlés első döntése volt, hogy ezt sebet orvosolja, ezért elfogadta a kedvezményes honosításról szóló törvényt.

„Gyurcsány és sok szocialista még akkor sem volt hajlandó e nemzeti ügy mellé állni, ahogy Vona Gábor sem, ő részt sem vett a szavazáson. Az ellenzékre, ahogy 2004-ben, 2010-ben, úgy most sem lehet számítani nemzeti ügyekben. Együtt utasítják el a magyar embereket segítő adócsökkentéseket és az alkotmánymódosítást is, amellyel megtilthattuk volna a migránsok betelepítését” – olvasható a Fidesz közleményében.

MTI
 • Majdan Minszkben
  A demokrácia exportja. Ezt a „sok munkát” végezte az USA évtizedeken át – borzalmas következményekkel. A „sok munka” során eltettek láb alól számos vezetőt, egyet például Észak-Afrikában, s ennek nyomán megindult a migránsáradat Európa felé.
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Felveszik a kesztyűt a balliberális szélsőség ellen
  A nemrég alakult Megafon célja olyan internetes kommunikátorok képzése, akik a konzervatív, nemzeti hangok felerősítése által lehetőséget adnak a valódi politikai preferencia kialakításában.
 • Homályos fogalmakra épülő szankciórendszerek
  A jogbiztonság már önmagában tiltja egy olyan homályos fogalom bevezetését európai uniós kötelezettségként, mint a jogállamiság - mondta Varga Judit igazságügyi miniszter a Die Welt című német napilapnak adott, pénteken megjelent interjúban. "Általános hiányosságok" - ez a kommunizmusra emlékeztet.
 • Karácsony alkalmatlan a városvezetésre
  Virtuális politizálás Budapesten - A Tarlós-korszak tudatos építkezését felváltotta a virtuális politizálás időszaka, megelevenedni látszik a Demszky-éra utolsó éveire jellemző pangás kora. Mindez a 2022-es választásra készülő „habarékellenzék” kormányzásra való képességét is előre jelzi.
MTI Hírfelhasználó