Fekete Gyula emléktáblát avatnak pénteken
Az eseményt a Magyar Írószövetség és a Lakiteleki Népfőiskola szervezi.
2016. december 8. 09:42

A Magyar Írószövetség és a Lakiteleki Népfőiskola meghívja Önt FEKETE GYULA író, emléktáblájának avatására.

A megemlékezésen beszédet mond: Lezsák Sándor író, az Országgyűlés alelnöke, Bíró Zoltán a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum főigazgatója, Szentmártoni János a Magyar Írószövetség elnöke. Közreműködik: Faragó Laura énekművész.

Mindenkit szeretettel várunk 2016. december 9. péntek 15.00 órára. Helyszín: V. ker. Budapest, Kecskeméti u. 6.

gondola
  • Elhunyt Sára Sándor, a nemzet művésze
    Életének 86. évében vasárnap meghalt Sára Sándor Kossuth-nagydíjas filmrendező, operatőr, a nemzet művésze, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagja, az egykori Duna Televízió első elnök-főigazgatója - közölte a család az MTI-vel.
  • A romboló Lügenpresse
    A rendező, Christian Twente érzi ezt a dilemmát, és ezért olyan nőnek állítja be a kancellár asszonyt, aki a köz, sőt mi több, egy egész földrész, vagy egy egész világ javára szenteli életet, és nincs ideje csip-csup magánéleti ügyekkel foglalkozni.
  • Szijjártó Péter: Ismét erőltetik a kötelező kvótát
    Európában ismét egy olyan időszak következik, amikor növelni akarják a nyomást a bevándorlásellenes kormányokon, és újra megpróbálják az európai országok torkán lenyomni a kötelező kvótát - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
MTI Hírfelhasználó