Hivatalos keresztényellenesség Franciaországban
Mégis itt, Közép-Európában és tőlünk keletre, Kelet-Európában is elevenebb maradt a kereszténység, mint a szabadnak „kinevezett” Nyugaton.
2016. december 15. 11:25

 

El akarnak távolítani egy parkban elhelyezett Szűz Mária szobrot egy kelet-franciaországi kisvárosban. Publier település közigazgatási bírósága ugyanis elrendelte a vallási jelképnek titulált alak elszállítását. Határidőt adtak a szobor eltávolítására.

Utána napi száz erurós bírsággal sújtják a települést.

Sok gondolatsort indít el a hír, az egyik talán az, hogy nálunk, Közép-Európában az 1945 és 1990 között elterpeszkedő nyíltan ateista terrorhatalom jobban megvédte a kereszténységet, mint tette ezt az ottani "szabad" demokrácia Nyugat-Európában.

Putyin hatalmas aranykereszttel lovagol...

A politikai reklámvideó sokak emlékezetébe beégett. Orosz földön több mint hét évtizeden át terrorizálta a lakosságot a világtörténelem legagresszívebb rendszere. Sztálin valószínűleg a glóbusz históriájának első számú rémalakja: miatta halt meg a legtöbb politikai áldozat.

Nem százmillió a kommunizmus áldozatainak száma.

Ez a téves adat A kommunizmus fekete könyve óta sulykolódik, noha azóta – összesen – több mint 140 millió áldozatnál tartanak a kutatók. És a kommunizmus napjainkban is buzgón szedi áldozatait a planétán. Ma is tömöttek a kommunista börtönök.

A 2006. október 23-án Budapesten megvertek is a kommunizmus áldozatai.

A kommunizmus áldozatai azok a még meg sem született magyar fiatalok is, akik majd visszafizetik azt a tízmilliárd dollárt, amellyel egyetlen évben, a drámai 2006-ban növelte az amúgy is magas államadósságot a dilettáns Gyurcsány-Kuncze garnitúra.

A kommunizmus áldozatai az erkélyre mászó, s ott „tüntető” hasznos idióták is.

Mégis, a tomboló nyílt terror ellenére itt, Közép-Európában és tőlünk keletre, Kelet-Európában is elevenebb maradt a kereszténység, mint a szabadnak „kinevezett” Nyugaton, az ottani, állítólag korlátozás nélküli sajtó világában.

Ennek a bődületes „szabadságnak” az áldozata Publier település is.

Vagyonveszéssel fenyegették meg a városvezetőséget. Kik?  - a helyi közigazgatási bíróság,valójában  minden bizonnyal a Párizsban székelő francia állam. Az helyezte kilátásba az ezúttal „csak” pénzügyi terrort. Menjen Mária! – mert a Szűz zavart okoz…

Bornírt hivatkozás állami részről.

Kik fogták markukba a francia államot? – tűnődhet el a kívülálló, és számos felelet fölvetődhet. Természetesen az úgynevezett „nemzetközi pénzügyi oligarchia” az egyik gyanúsított. Neves közgazdánk „háttérhatalomnak” nevezi vélhetően ugyanazt a tényezőt.

Háttér – amely nagyon is előtérbe törekszik.

A kegyelemmel teljes, az asszonyok között áldott, s méhének áldott gyümölcsét kihordó Mária – még szobor alakjában is – elfogadhatatlan a vallásellenes, de elsősorban keresztényellen szélsőség vezérürüjei számára.

Pillanatnyilag ez a szélsőség szervezettebb, mint a józan ész.

Jelentős kihívás azért, mert a pénz és a sátáni önzés e szélsőség oldalán van. A humánum, az intelligencia előtt nagy kihívás ezt az erőt visszaszorítani, és keretek között tartani – a társadalom törvénytisztelő része, a családok, a gyerekek védelme érdekében.

Ám a kihívás annyira szép, hogy mindenképp meg kell válaszolni.

Kovács G. Tibor
megmondó
Burkolt rasszizmus, nyitottság, tolerancia, emberi jogok… Mintha időutazáson lennénk. A korrupcióval teli párt bornírt szólamai köszönnek vissza.
 • Flaszterparaszt és közokirat-hamisító mint kormányfőjelölt
  Jó lenne, ha az általános művelődési környezet emelkedne olyan nívóra, hogy flaszterparaszt és közokirat-hamisító még pártszékház portása se lehessen.
 • Medgyessy is, Gyurcsány is mulasztott
  „Gyurcsány Ferenc akkor is, és most is hivatalos személynek számít, márpedig hivatalos személyeknek kötelessége a tudomására jutott bűncselekményt feljelenteni.”
 • Harcoljunk a hazánkért
  Magyarországot az egykori tűzzel-vassal való támadások után sokkal veszélyesebb fegyverrel: az aljassággal támadják hosszú ideje.
 • Storcknak mennie kell
  Egy órán át emberhátrányban játszottak, és a világklasszist sorában tudó Portugáliának csak egy gólt sikerült szereznie ellenünk.
hírfolyam
 • Hírstart
 • Hírkereső
 • Hírlista
 • News Agent
 • Alternatív Hírportál
 • Startlap
 • A hírek
 • Hírfal
 • Hírmutató
 • Polgári Szemle
 • Időjárás
 • Bálványosimádó
 • MTI