„Dolgos emberek lakják”
Jóvátehetetlen pusztítást is végzett már a PC, az emberiség mégis védekezni akar, és tud is.
2017. február 5. 15:01

Noha humanista színekben próbál tündökölni, valójában emberiségellenes az úgynevezett „politikailag korrekt” beszédmód. Alkotmányellenes is, hiszen lehetetlenné teszi a közérdekű adatok közlését, tömeges terjesztését.

Társadalmak eltorzulását okozza.

Romboló szándék húzódik meg mögötte: akik kifundálták és elkezdték terjeszteni , majd kötelező szabállyá tették, egyértelműen ártani akartak, megpróbálták megakadályozni a társadalmak egészséges fejlődését, gazdagodását.

A normális emberi életet akarták lehetetlenné tenni.

Akár sátáni manipulációnak is nevezhetnénk ezt a „szellemi” hadjáratot, ha nem lenne egy furcsa középkori jellege ennek a jelzőnek, mindenesetre a sátáni ártó szándék, és az erre a tartalomra jellemző primitívség benne van a PC-ben.

Az ördög nem alszik.

A magyar közmondás itt is találó: a PC propagandistái fáradhatatlanok. Lesben állnak, lecsapnak, kíméletlenül pusztítanak ott, ahol tehetik. Élvezik, ha megtaposhatnak egy-egy igazmondót, ha címkézhetnek, bélyegezhetnek, sorsokat tönkretehetnek.

Vérengzésük egyelőre „csak” szellemi.

De valahol valódi vér is tapad a kezükhöz: az emberi sorsok kisiklatása, családok szétzilálása, közösségek felrobbantása olyan drámákhoz, néhol tragédiához vezet, amely már túllép a „szelleminek” mondott harcon, az intellektuális küzdelmen.

A kettős mérce mindennapi szerszáma.

Tiltja az etnikai különbségtételt, ugyanakkor a segélyezést nyíltan etnikai alapon követeli. „Harcol” a vallások rangsorolása ellen, ugyanakkor egy bizonyos vallást kimondottan – szavakban is kimondottan és leírtan – gyűlöl, öl, pusztít.

Már a látszatra sem ügyel.

Számosan egyértelműnek látják, hogy a PC mögött – nem is annyira rejtetten – etnikai szándék bújik meg.  Ennek ködösítése azért lehetséges, mert tudományos manipulációval agymosottak színes tömegét képes hadrendbe állítani.

Nemcsak népe, hanem családja ellen is fordul az agymosott.

Jóvátehetetlen pusztítást is végzett már a PC, az emberiség mégis védekezni akar, és tud is. Újabb és újabb ötletekkel játssza ki a hazugsággépezetet, és juttatja el a közérdekű információt emberekhez, közösségekhez – hogy lehetővé tegye az elemi védekezést.

„Dolgos emberek lakják.”

Ingatlanhirdetésben bukkant fel ezen információgazdag mondat. Kedvesség árad belőle, megdicséri a falut a ház kínálója. Semmilyen kifogásolható szó nincs benne. Még a megfogalmazás módja is tetszetős, ízes, üdítően népies, és tömör.

A PC gyűlölködői azonban fenik késeiket.

Véreres, dülledt szemükkel keresik a paragrafust, amelybe belekapaszkodhatnak, és jogsértőnek hazudhatják a közlést. Ha ilyen törvényhelyet nem lelnek, nyálazzák a címkéket, és ragasztgatják őrjöngve a hirdetőre és a médiumra.

Igyekeznek félelmet kelteni.

Demokratának lenni annyi, mint nem félni – rögzítette a törvényt egy, egyébként baloldali demokrata. A szabadság kis köreit is megrajzolni próbálta, éppen az akkori félelemkeltők ellen. Most nem tankokkal tapossák el a szabadságot a PC pribékjei: szavakkal ölnek.

Nem szabad megijedni tőlük.

Épp azért, hogy elemi önvédelmet gyakorolhassunk pusztító, emberellenes, gyilkos szándékú hadjáratuk ellen.

Kovács G. Tibor
megmondó
Korruptak voltak Honecker alatt, korruptak voltak Medgyessy alatt, és „megbízhatóak”újabb bő évtized elteltével Brüsszelben az Európai Unió égisze alatt is.
 • Soros után
  „A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki nem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt.”
 • Resurrexit tertia die
  Protonok, elektronok, neutronok élettelen parányaiból ragyog fel a csodálatos, megfoghatatlan, de azért körülírható és csodálatos érték: a szeretet.
 • Korlátozni a napi hülyeséget
  Állítólag Einstein mondotta egyszer, hogy a világűr és az emberi butaság végtelen – de különösen az utóbbi.
 • Gyűlölet és politika
  A kis párt elnöke utóbb bebújt egy pénzember hóna alá, olyan milliárdos hajlatába, amely figura korábban a nagy párt elnökének bizalmasa, diáktársa volt.
hírfolyam
 • Hírstart
 • Hírkereső
 • Hírlista
 • News Agent
 • Alternatív Hírportál
 • Startlap
 • A hírek
 • Hírfal
 • Hírmutató
 • Polgári Szemle
 • Időjárás
 • Bálványosimádó
 • MTI