Nagy Szeder István emlékkonferencia lesz a Retörkiben
Meghívó a születésének 110. évfordulójára rendezett Nagy Szeder István emlékkonferenciára.
2017. február 28. 13:06

Időpont: 2017. március 8. szerda 9.00-12.00  Helyszín: Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum (RETÖRKI) 1062 Budapest, Andrássy út 100.

A megjelenteket köszönti: Bíró Zoltán, a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum főigazgatója.

A rendezvényen előadást tart: Gazsó L. Ferenc, az MTI igazgatója; Lezsák Sándor,  az Országgyűlés alelnöke, a Lakiteleki Népfőiskola vezetője; M. Kiss Sándor, a RETÖRKI tudományos főigazgató-helyettese; Pajor Kálmán, Kiskunhalas egykori alpolgármestere; Zelei Miklós író, költő, újságíró..

A konferencián levetítésre kerül a 2002-ben készített Mese a demokráciáról szóló dokumentumfilm.

A férőhelyek korlátozottak. Részvételi szándékát legkésőbb március 1-ig jelezze az alábbi email címen: Hágen Ádám hagen.adam.me@gmail.com

Minden Érdeklődőt szeretettel várnak.

gondola
  • Orbán Viktor Madridban majd Párizsban tárgyal
    Az európai konzervatív pártvezetők találkozóját megelőzően került sor Orbán Viktor és Santiago Abascal, a VOX elnökének megbeszélésére, a téma az európai keresztény és konzervatív értékek védelme, a családok és a gyermekvállalás támogatása valamint az illegális bevándorlás elleni fellépés volt.
  • A csíkszeredai Szent Ágoston plébániatemplom felújítása
    A magyar kormány 26 millió forintos támogatásával cserélték ki a csíkszeredai Szent Ágoston plébániatemplom nyílászáróit és óriási méretű üvegfelületeit.
  • A V4-ek védelmi vezetői: egységes NATO, egységes EU
    A visegrádi országok (V4) - Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia - parlamentjeinek honvédelmi és rendészeti bizottságai kiállnak az egységes NATO és az egységes Európai Unió mellett - közölte a magyar országgyűlési bizottság elnöke a pénteki debreceni tanácskozás utáni sajtótájékoztatón
MTI Hírfelhasználó