Soros mindenhol támadja Trumpot
A tőzsdespekuláns nyomást gyakorolt Obamára, hogy támogassa a bevándorlást.
2017. március 30. 10:27

Soros György által támogatott amerikai balliberális szervezetek keresetet nyújtottak be a marylandi fellebviteli bírósághoz, hogy bármi módon megakadályozzák Donald Trump azon intézkedését, hogy megtagadja hat közel-keleti ország polgárainak az Egyesült Államokba utazását. A másik csoportot a kereset támogatói közül, azok alkotják, melyeket Obama elnöksége alatt alapítottak azzal a céllal, hogy bevándorlókat telepítsenek az országba.

Nevesítsük akkor, hogy kik is állnak a kereset benyújtása mögött:

– International Refugee Assistance Project (Nemzetközi Menekült Segítő Projekt) – IRAP

– HIAS – róluk azt kell tudni, hogy a 19.században alapították a szervezetet, legfőbb tevékenységük az oroszországi zsidók Amerikába segítése volt

– Middle East Studies Association of North America (Közel-keleti tanulmányok Észak-Amerikai Szövetsége)

Az IRAP már január óta küzd Trump beutazás-tiltó rendeletének megsemmisítéséért. A szervezet közvetve Soros legnagyobb nemzetközi migránspárti projektjéhez az Open Society-hez köthető.

A HIAS önmeghatározása szerint „kiállnak egy olyan világért, ahol a menekülteket üdvözlik, és ahol biztonságot és szabadságot lelnek”. Az amerikai sajtó kiderítette, hogy a HIAS jelentős szövetségi támogatást kap a projektjeire.

A szervezet ma már dekraláltan a migránsok betelepítésével foglalkozik, amiért csak 2015-ben 25 milliós támogatást kapott az amerikai kormánytól.

De évekre visszamenőleg is több tízmillió dollárral dotálták kormányzati és kormányközeli szervek. A HIAS mozaik szó eredetileg a Hebrew Immigrant Aid Society-t takarja, de ma már ezt túl leegyszerűsítőnek tartják, és kitágították a bevándorlók segítését a nem zsidókra is.

Soros György önmaga dokumentálhatóan csak az elmúlt évtizedben 76 millió dollárral támogatta a bevándorlást

A New York Times kiderítette, hogy a menekült jogi szervezetek legfőbb támogatója Soros és még pár adományozó volt, akik megpróbálták befolyásolni az Obama-kormányzat bevándorlás politikáját. Továbbá az is kiderült, hogy az amerikai tőzsdespekuláns és pár nemzetközi „barátja” az elmúlt évtizedben összesen több, mint 300 millió dollárt áldozott a bevándorlás szervezésével foglalkozó szervezetek pénzelésére, hogy nyomást gyakoroljanak az adminisztrációra, hogy ezek a migránsok minél előbb megkapják a letelepedési engedélyt Amerikában.

A Breitbart pedig „elkapott egy levelet”, amelyből kiderült, hogy a Soros alapította Open Society sikeresen gyakorolt nyomást a demokrata párti amerikai vezetésre, hogy évente 100 000 menekültet fogadjon be.

Soros a migránsok befogadásáról személyesen írt levelet Obamának.

Na, ennyire volt független az Obama által vezetett demokrata amerikai kormány. Most csak hat ország állampolgárait nem látnák szívesen, és teljes össztűz zúdul Donald Trump elnökre.

magyaridok.hu - Breitbart
MTI Hírfelhasználó