Szocialista bojkott várhat a Hír TV-re Simicska miatt
Az MSZP Kálmán Olga elhatárolódását is hiányolja.
2017. április 8. 11:41

A Fideszhez hasonlóan az MSZP vezető politikusait is hiába várhatják majd a Hír TV-be és Kálmán Olga műsorába, miután Simicska Lajos egyértelművé tette, hogy minden szimpátiája a Jobbiké – értesült a Magyar Idők. A szocialisták elfogadhatatlannak tartják Simicskáék fideszes politikusoknak és Orbán Viktor családjának címzett alpári fenyegetőzéseit is.

Az MSZP következő, húsvét utáni elnökségi ülésén napirendi pont lesz a Hír TV-hez, ezen belül is Kálmán Olga műsorához, az Egyenesenhez való viszony. Ekkor döntés születhet arról, hogy a Fideszhez hasonlóan az MSZP vezető politikusait is hiába várják majd a csatornához – tájékoztatták a Magyar Időket elnökségi forrásaink.

Elmondásuk szerint az MSZP-ben komoly, széles körű megütközést keltett, hogy Simicska Lajos nagyvállalkozó, a Hír TV tulajdonosa egyértelművé tette: minden szimpátiája a Jobbiké, mert ha ők nem verik meg a Fideszt 2018-ban, akkor más ezt nem tudja megtenni. Bár Simicska azt állítja, hogy nem kötött egyezséget a Jobbikkal, szerinte eljött az ideje a generációváltásnak a magyar politikában, a jelenlegi kormány ugyanis „egy büdös bűnöző banda, amelynek el kell takarodnia”.

– A Jobbik felé semmilyen út nem vezet – hangoztatták MSZP-s elnökségi forrásaink, akik szerint a szocialisták Hír TV-s bojkottja egyenes arányban növekedhet azzal, ha Simicska és a Jobbik együttműködése még szorosabbá válik.

Szavaikból kiderült az is, hogy a párt számára átértékelődött az ATV-ből a Hír TV-be igazoló Kálmán Olga szerepe. Elfogadhatatlannak tartják ugyanis, hogy Simicska Lajos és fia, Simicska Ádám a közelmúltban több alkalommal is durván megfenyegették a Fidesz politikusait, illetve Orbán Viktort és családját, amitől műsorában Kálmán Olga a legcsekélyebb mértékben sem határolódott el.

Ismert: azt állítva, hogy paparazzók lepték el a házuk környékét, akik állítólag minden mozzanatot fényképeznek, Simicskáék egyebek mellett kibelezést, a kormányfő családjával kapcsolatos coming outot emlegettek.

„Mindenkinek üzenem, hogy a mi családunk teljesen rendben van, nem nálunk kell szaglászni, máshol biztosan több lenne a szaftos téma, nekünk biztosan nem kell coming outolni. Ezt mindenki értse, ahogyan érteni akarja. Innen is üdvözöllek Viktor, ha már ti vagytok az állítólagos keresztény erkölcs felkent bajnokai” – üzente Simicska Ádám.

Egy későbbi posztjában fideszes képviselők nemi szervének megcsonkítását is emlegette.

Az alpári fenyegetőzés ellen az MSZP választmányának elnöke már felemelte a szavát.

– A családot támadni, azon keresztül politikai célokat megvalósítani mélyen elítélendő. Nagyon szeretném, ha mindenkinek lenne annyi gondolata és ereje, hogy a politikai ellenfelével vitatkozzon és ne a családtagjával, mert az kimondottan rühellni való dolog – mondta Hiller István az Echo TV-nek.

magyaridok.hu
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Déli határunkon tűzharcok folytak, sérültek is vannak
  Bűnözők folytattak katonai jellegű akciót hazánk ellen a déli határon: tűzharc zajlott, sérültjeink is vannak. Brüsszel süketnek és vaknak tetteti magát – derült ki Bakondi György rádiónyilatkozatából.
 • Szent Miklós Napok
  Szent Miklós ünnepe, és egyben a nevét viselő templom búcsúja jövő keddre esik, és ez zárja az idei Szent Miklós Napok programsorozatot Gyergyószentmiklóson, amely rendezvény szombattól kínál élményeket minden korosztálynak.
 • Magyarország 365 fotópályázat – díjazottak
  Kihirdették csütörtökön Budapesten az idei Magyarország 365 fotópályázat díjazottjait. A neves szakemberekből álló zsűritől 16 pályázó kapott elismerést.
MTI Hírfelhasználó