Keleti Nyitás a Polgárok Házában
A Nemzeti Fórum - Kölcsey Köre konferencia-sorozata 47. rendezvényére.
2017. április 10. 14:04

Időpont és helyszín: 2017. április 12. szerda 18.00 óra Polgárok Háza (1089 Budapest, Visi Imre utca 6.)

Bevezetőt mond: Lezsák Sándor az Országgyűlés alelnöke, a Nemzeti Fórum elnöke. Köszöntő mond: Dr. Horváth Béla a Kölcsey Kör vezetője.

A Keleti Nyelveket Ismertető tanfolyamok beszámolóján - azeri, belarusz, grúz, kazah, türkmén és üzbég - a Kölcsey Kör vendégei a keleti nyelveket tanuló diákok és tanáraik. A tanfolyamok a Lakitelek Népfőiskola kihelyezett tagozataként, valamint a Kelet- és Közép-Európai Kutatásért és Képzésért Alapítvány támogatásával valósultak meg.

A rendezvény támogatója a Lakitelek Népfőiskola.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

gondola
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Novák Katalin Bagdadban
  Novák Katalin személyében első alkalommal látogatott magyar köztársasági elnök Irakba - közölte a Sándor-palota az MTI-vel.
 • Vakond a titkosszolgálatok világában
  Nem fogadhatjuk el, hogy az amerikai titkosszolgálati közösség egyik nyíltan deklarált fedőszervezete, a Natio­nal Endowment for Democracy (NED) továbbra is aktívan dolgozzon a magyar belpolitika számukra kívánatos irányba befolyásolásán, megváltoztatásán. Mert miként lehet értelmezni azt, hogy Demszky Gábor volt főpolgármester a mai napig ennek a szervezetnek az ösztöndíjasa? – veti fel Horváth József.
 • Wolfgang Schüssel kapta idén a Petőfi-díjat
  Wolfgang Schüssel, Ausztria volt szövetségi kancellárja vehette át a Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Alapítvány Petőfi-díját csütörtökön, a budapesti Terror Háza Múzeumban rendezett ünnepségen.
MTI Hírfelhasználó