Lóránt Károly új könyvét mutatják be szerdán Budapesten
A RETÖRKI bemutatja: Lóránt Károly (szerk.): Az acélváros végnapjai című kötetet.
2017. április 18. 20:01

A Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum tisztelettel meghívja Önt Lóránt Károly (szerk.): Az acélváros végnapjai című kötetének bemutatójára.

Az Antológia Kiadó gondozásában megjelenő RETÖRKI könyvek sorozat újabb könyvének bemutatóját: 2017. április 19-én, szerdán 14.00 órakor tartják a RETÖRKI konferenciatermében (1062 Budapest, Andrássy út 100., I. emelet).

Köszöntőt mond: Bíró Zoltán a RETÖRKI főigazgatója. A kötetet bemutatja: Drótos László és Lóránt Károly.

A könyvbemutatóra minden érdeklődőt szeretettel várnak!

gondola
  • Orbán: A baloldal be akarja hozni a migránsokat
    Magyarország készen áll, hogy ahol tud, ott segítséget nyújtson Olaszországnak, így ha végre elszánja magát, hogy a határokat megvédi, segítünk, és abban is, hogy az itt lévő migránsokat hazavigyék - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) párttalálkozóján, szombaton Rómában.
  • A polgári-nemzeti-konzervatív szavazók mozgósítása a fő cél
    A polgári-nemzeti-konzervatív szavazók mozgósítását említette a három hét múlva esedékes önkormányzati választások előtti legfőbb feladatnak egy szombati budapesti sajtótájékoztatón a Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely.
  • Felívelő korszak elején az ország
    Magyarország megmutatta, hogy sikeres lehet a családokra építő és a bevándorlást elutasító politika, emiatt támadják hazánkat Brüsszelben. Demokratának lenni azonban annyit jelent, hogy nem félünk, ezért kiállunk az igazunkért – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Varga Judit, akit az igazságügyi miniszteri feladatairól és a közelgő önkormányzati választásról is kérdeztünk.
MTI Hírfelhasználó