Hatalmas botrányt okozott Hosszú Katinka férje
Saját klubjának egyik edzőjével ugrott össze Shane Tusup a debreceni úszó országos bajnokságon. Hosszú Katinka edző-férje állítólag azt is ordította Darren Wardnak, hogy megöli. A két edzőt végül Verrasztó Dávid választotta szét a bemelegítő medencénél.
2017. április 24. 10:46

Shane Tusup saját klubja, az Iron Aquatics egyik edzőjével, Darren Warddal ordibált, sőt lökdösődtek is egymással. A Bors információi szerint az amerikai szakember annyira elragadtatta magát, hogy az kiabálta a kollégájának: „Ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek.”

A botrány a bemelegítésre használt medencénél robbant ki a debreceni uszodában, s éppen akkor, amikor egy váltóverseny startjára várt a közönség nagy csendben. Nem is lehetett elindítani a számot, amíg nem állt helyre a rend.  A konfliktus azért tört ki a két tréner között, mert az egyesület férfiváltója nem indult el a futamában. Ezt Hosszú Katinka férje nehezményezte és számon is kérte munkatársán. Kettejük összetűzése csak azért nem fajult tettlegességig, mert a világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok Verrasztó Dávid szétválasztotta őket.

– A klub belügye a konfliktust kiváltó ok, amelyet már sikerült is tisztázni – reagált a Blikk megkeresésére Tóth Fanni, az Iron Aquatics sajtóreferense.

InfoRádió
 • A gyurcsányi „semmi”
  „A Világgazdaság korábban megírta, Gyurcsány Ferenc az elmúlt négy évben összesen kétmilliárdnyi osztalékot vett fel céges érdekeltségeiből. 2016-ban 1.179 millió forintot, 2017-ben 228 millió forintot, 2018-ban 298 millió forintot, 2019-ben pedig 238 millió forintot” – adta tudtul a média az idén februárban. És ez „csak” az osztalék.
 • Ismét kiderült: a Momentum nemzetáruló!
  Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke közleményben reagált az ellenzéki párt újabb nemzetárulására.
 • A migránskvóta fenyegetése fennmaradt
  Magyarország nem támogatja az Európai Bizottság új migrációs és menekültügyi javaslatcsomagját, az ugyanis arra kényszerítheti Magyarországot, hogy bevándorlókat fogadjon be - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök a Reuters hírügynökségnek adott pénteki interjújában.
 • Rétvári: a köznevelés a természetvédelmet szolgálja
  Fontos, hogy a köznevelés a tanórákon kívül is a természetvédelmet szolgálja - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára pénteken, a Pest megyei Zebegény településfásítási programjának megnyitóján.
MTI Hírfelhasználó