Olimpiarombolás: mögöttes erők
A több évszázados hungarofób indulat most is felsistergett.
2017. május 9. 01:26

Óriási működőtőke-beáramlástól fosztotta meg a magyar gazdaságot a társadalompusztító szélsőség. A magyar vendégforgalmat érintő veszteség fölmérhetetlen. Az országarculat a várt szépülés helyett csúfulást szenvedett el.

Elérte célját a hungarofób mögöttes erő.

A gazdasági kár dollár-tízmilliárdokban mérhető. A 2024-es olimpia megrendezése hazánknak egy Marshall-segéllyel fölérő tőkeinjekciót jelentett volna. Színesedett volna a vidékfejlesztés, lendületet kapott volna a városiasodás.

Új magyar közösségek szerveződtek volna.

Ezek a közösségek az államhatárokon, sőt számos esetben a kontinens-határokon átnyúló emberi, családi kapcsolatokat erősítettek volna fel. A 2024-ben megvalósuló célok új célokat vonzottak volna, és éltették volna tovább a kapcsolatokat.

Volna, volna és volna…

A magyar emberek, a magyar családok nemzetközi baráti kapcsolatokat is kialakítottak – és megint jön a szó – volna… A nemzetközi családi kapcsolatok a térség békéjének legfontosabb letéteményesei.

A Trianon-csapást a Kárpát-medencei családi kapcsolatok enyhíthetik.

Többek közt ezt is látta, ettől is félt, ezt a folyamatot akarta megmérgezni az a mögöttes erő, amely a 2024-es budapesti olimpiát meghiúsította. Semmiképp sem kívánta Magyarország megerősödését, a magyar társadalom sikerélményhez jutását.

A több évszázados hungarofób indulat most is felsistergett.

Az akciót külföldről tervezték meg, többoldalú elemzés után, korábbi és más térségekből nyert tapasztalatok alapján. Mestermunka volt a Központ részéről: a legkorszerűbb tudást vetették be mint fegyvert.

Hogy jó pénzért végrehajtókat is leltek, ez a legkevesebb.

Ugyanakkor profi szinten hajtották végre a toborzást, minőségi volt a kiképzés, és valószínűleg a tervcsoport számára is meglepő volt a végrehajtás eredményessége. Több tényező szinergikus egymásra hatása is kimutatható.

Ám a „több tényezőben” is benne van a mögöttes erő „keze”…

Hullámzó intenzitással már régóta zajlik az országrombolás – ennek részeként államrombolás – a Szentgotthárd-Csenger, Aggtelek-Barcs közötti térségben. Erre épült rá – felismerve az adódó lehetőségeket – a szélsőség akciója.

Közép-Európában ennyi volt lehetséges – eddig…

Az észak-afrikai térségben, illetve a Közel-Kelet számos régiójában szikrázóbb konfliktusokat tudtak kipattintani. Kijevben is sikerült tragikussá tenni a műveletet. Budapesten is kísérleteztek – erkélyre is felküldtek néhány maoista fizetett forradalmárt -, ám ez az európai társadalom józanabb.

De az indulatkeltés nem maradt teljesen hatástalan.

Az olimpiarombolásban a korábbi gyűlöleteffektusok is elősegítették a begőzölést, és közrejátszottak abban, hogy a társadalom egy része – bedőlve a fizetett propagandistáknak – önmaga érdekei ellen fordult, gyermekeitől, unokáitól vett el lehetőséget.

A rombolás azonban nem ért véget.

A közép-európai „arab tavasz” vágyálma mind a mai napig terveket izzít néhány nyugati tőzsdespekuláns hagymázas agyvelejében: buzgón kovácsolja terveit, toboroz erkélymászó zsoldos bandákat, bérenc propagandistákat.

Vérszemet kapott az olimpiaromboló szélsőség.

Kovács G. Tibor

megmondó
Jó lenne, ha az általános művelődési környezet emelkedne olyan nívóra, hogy flaszterparaszt és közokirat-hamisító még pártszékház portása se lehessen.
 • Medgyessy is, Gyurcsány is mulasztott
  „Gyurcsány Ferenc akkor is, és most is hivatalos személynek számít, márpedig hivatalos személyeknek kötelessége a tudomására jutott bűncselekményt feljelenteni.”
 • Harcoljunk a hazánkért
  Magyarországot az egykori tűzzel-vassal való támadások után sokkal veszélyesebb fegyverrel: az aljassággal támadják hosszú ideje.
 • Storcknak mennie kell
  Egy órán át emberhátrányban játszottak, és a világklasszist sorában tudó Portugáliának csak egy gólt sikerült szereznie ellenünk.
 • Demokratikus pontok a Vérszerződésben
  A második, a harmadik és az ötödik pont egyértelműen demokratikus elv, az első és a negyedik inkább a rend fenntartására tett eskü.
hírfolyam
 • Hírstart
 • Hírkereső
 • Hírlista
 • News Agent
 • Alternatív Hírportál
 • Startlap
 • A hírek
 • Hírfal
 • Hírmutató
 • Polgári Szemle
 • Időjárás
 • Bálványosimádó
 • MTI