Reggae fesztivál Cegléden
Az 5 napos Reggae Camp alatt 2 színpadon és 3 sound system helyszínen zajlanak koncertek és party-k.
2017. július 14. 11:44

LB27 Reggae Camp 2017
Magyarország legnagyobb reggae ünnepe!

Időpont: 2017.07.25 - 29.

Helyszín:Ceglédfürdő, Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

5 nap Jamaica!

Ezekkel a jelzőkkel illetjük az 1999-ben útjára indított reggae fesztiválunkat, amit a rajongók egyszerűen csak CAMP-nek hívnak. Rendezvényünk több, mint egy zenei fesztivál. Itt a pozitív életérzés, az egymás iránti tisztelet és béke jegyében alkotunk egy kis szigetet feszültségekkel övezett közép-európai légkörünkben.

Zenei kínálatunk elsősorban az autentikus jamaicai zenékre fókuszál, ezzel az igénnyel hívjuk meg hazai és külföldi zenekarainkat, sound systemeinket, DJ-inket. Teret adunk a feltörekvő itthoni reggae generációnak és az európai reggae erők új vonulatainak.

Az 5 napos Reggae Camp alatt 2 színpadon és 3 sound system helyszínen zajlanak koncertek és party-k. Napközben előadások, játékok, sport és strandolás várja a vendégeket, tehát a Reggae Camp-et egy 5 napos, non-stop nyaralásnak is fel lehet fogni, főleg, hogy egyedülálló kezdeményezésként a Camp jegyárak tartalmazzák a strand látogatását és a sátrazást! Mindezekhez csodálatos környezetet nyújt a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont környező területe!

További információk: http://www.reggaecamp.com

Czékus Mihály
Címkék:
MTI Hírfelhasználó