Uszításról beszél a polgárverő hazugrágrém
Azért is orvosi eset, mert memóriája kórosan gyönge. Polgárháborús hangulatot ugyanis éppen ő keltett 2006. október 23-án.
2017. július 25. 18:57

„Még mindig nem volt elég az uszításból, a polgárháborús hangulatból?” Ezt egy volt kormányfő vetette föl annak kapcsán, hogy Erdélyben egy magyar rendezvényen egy provokátor zavart keltett, ám a rendfenntartók e maoista vörös gárdistát kivezették.

Uszítás, polgárháborús hangulat…

A szélsőséges politikus ezzel azt a szónokot vádolta, akinek beszéde alatt egy maoista vörös gárdista hangoskodni kezdett. Eszerint a szónok rendelte volna meg önmaga ellen a maoista provokációt, egy fizetett vörös gárdistával szított volna polgárháborús hangulatot…

Orvosi eset – mondhatnánk a mentálisan sebzett vádaskodóra.

„Ha valakinek az erőszak az egyetlen válasza a kritikára, az a valaki belül tudja, hogy védhetetlent véd. Nem nőket kell verni, amikor fáj az igazság, hanem felébredni: szembenézni azzal, hogy mivé lett ez az ország…”

Ezt is mondta a buggyant politikus.

Azért is orvosi eset, mert memóriája kórosan gyönge. Polgárháborús hangulatot ugyanis éppen ő keltett 2006. október 23-án, amikor lovas rendőröket, vaspálcával – viperával – ütlegelő, gumitölténnyel fejmagasságban lövő kékruhásokat uszított európai uniós polgárokra Budapesten.

Piros lett a vér a pesti utcán az ötvenedik évfordulón is…

Az erőszak volt a válasza a kritikára. Előzőleg ugyanis kiderült, hogy ez a buggyant politikus, és tettestársa, az SZDSZ, azaz ketten együtt: „végighazudtak másfél-két évet, tudták, hogy amit mondanak, az nem igaz.”

Becsapták a polgárokat, elárulták a köztársaságot.

Ennek következménye lett a szenvedélyes tiltakozás, ekkor kapott nyilvánosságot egy érdekesen megfogalmazott hír: „Az elmebeteg távozását követelik…” A hazugságpolitika ellen demonstrálva a bőrüket vitték vásárra a demokratát.

Nem a Kossuth téren!

Ez azért lényeges, mert a buggyant politikus a Kossuth teret említi. Mondván: „ a magyarokat mindig ott éri támadás, ahol ő megfordul – legyen az a Kossuth tér vagy Tusnádfürdő? Nos 2006-ban a Kossuth téren nem lehetett magyarokat verni.

Az ország főterét ugyanis drótkerítés vette körül.

Az akkori szélsőbaloldali koalíció, az SZDSZ és az MSZP ugyanis csak drótkerítéssel tudta biztonságosnak a – mint Steindl Imre nevezte – „demokrácia templomát.” A közrádiót is vaskerítéssel zárta el a forgalom elől.

Elévült adóügy.

Ez volt a belépő a kormányfői akcióhoz. Aztán jöttek a futballozó „arab terroristák”, majd az „öregecskedő feleségek”, az egy év alatt tízmilliárd dollárral növekedő államadósság – ez a gyurcsányi-kunczei garnitúra gazdasági dilettantizmusának fájó jele.

És az egyszázalékos GDP-növekedés…

Környezetünk nyolc-kilencszázalékos gazdasági növekedést ért el éveken át, a gyurcsányi-kunczei garnitúra a hibahatáron belüli egy százalékot nyögött: azaz a gazdaságpolitikát a dilettantizmus jellemezte, bénította le.

Majd az államcsőd: és a gigászi IMF-hitel…

Romániában ezt nem úszta volna meg érdemleges állami kikérdezés nélkül a gyurcsányi-kunczei garnitúra. Nálunk azonban kiugróan magas a kivégzett vagy megölt korábbi miniszterelnökök száma – Tisza Istvántól Nagy Imréig -, így ma már országunk tartózkodik még a kikérdezéstől is.

Érthető, de nem könnyen megemészthető módon.

Ettől azonban nem kellene vérszemet kapnia. Vagy inkább saját pártjának kellene mértékletességre intenie, mondván: Fletó, kiderült, hogy tehetségtelen vagy, a szakdolgozatod szerzőségét sem tudtad tisztázni, államcsődöt idéztél elő, az ország betegnek tart téged, fogd vissza magad…

Nem, a baloldal nem éri fel ésszel, hogy ezt kellene tennie.

A 19-es vörös terror, Trianon előidézése, a Rákosi-rémuralom, Recsk és a többi haláltábor, majd az ország véres forradalomba sodrása, utána a több száz áldozatot követelő kádári megtorlás, majd a haza adósságválságba döntése után a baloldal ma is, továbbra is rombol.

Demokráciával kell megállítanunk a hazug züllesztőket.

Kovács G. Tibor
megmondó
Az őáltaluk Európába csábított migránsokkal legyenek boldogok saját határaikon belül.
 • Néhány szó Lovas Istvánnak
  Mindig ugyanaz volt és maradt, kőkeményen nemzeti és kőkeményen radikális. Átlátta a brüsszeli politikát, átlátta az amerikai politikát, mindent átlátott.
 • Az ügynökhálózat mérgezi a civil világot
  Most nincs diktatúra, így a társadalom védtelen a külföldről felbérelt ügynökök ellen. Az ügynökök ügyködhetnek. Zavartalanul, jó pénzért.
 • Szeszélyes évszakok
  Európa, az európai demokrácia néhány nap alatt megmutatta, hogy mire képes. Mi az hogy, nagyon is.
 • Tévedésből adták Merkel kezébe a szöveget
  A kancellár azonban felolvasás közben sem vette észre, ez nem az ő szövege, ez valami tudományos civil találkozó előszavának készült.
hírfolyam
 • Hírstart
 • Hírkereső
 • Hírlista
 • News Agent
 • Alternatív Hírportál
 • Startlap
 • A hírek
 • Hírfal
 • Hírmutató
 • Polgári Szemle
 • Időjárás
 • Bálványosimádó
 • MTI