András legalább megoldja
2017. október 15. 23:45

Programot hirdetett a Momentum

A tizenkét fejezetből álló dokumentum reformokat ígér az egészségügy, az oktatás, az adó- és a bérpolitika, az európai politika, a menekültválság kezelése, illetve a közigazgatás területén.

Bemutatta választási programját a Momentum mozgalom. A tizenkét fejezetből álló dokumentum reformokat ígér az egészségügy, az oktatás, az adó- és a bérpolitika, az európai politika, a menekültválság kezelése, illetve a közigazgatás területén. Fekete-Győr András beszédében bírálta a jelenlegi pártokat, amelyek szerinte az eltelt 27 évben semmi nem tettek Magyarország felemeléséért. A programhirdetésen ott volt több baloldali párt képviselője, és felszólalt többek között Bod Péter Ákos volt jegybankelnök, Kincses Gyula volt egészségügyi államtitkár és Raskó György agrárközgazdász is.

„A legtöbb párt le is mondott az szakmailag megalapozott programról. A magyar politika, igénytelen és felelőtlen lett, mi teljesen másként gondolkodunk, szerintünk a legkevesebb, hogy egy párt írásba adja, hogy mit tenne, ha lehetőséget kapna a kormányzásra. Minden más csak ezután jöhet, a Momentumnak alapvetés, hogy egy párt poltikáját a programja határozza meg. Vannak pártok, amelyek úgy akarnak jelöltekről tárgyalni, sőt úgy állítanak kormányfő-jelölteket, hogy nem is tudjuk mi a programjuk” – jelentette ki a Momentum elnöke.

HírTV
Címkék:
  • Vakulástól látásig
    Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
  • Rágalmazás mint politikai művelet
    Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
MTI Hírfelhasználó