Tisztességes ellenzéki ember
2017. október 18. 22:53

Gréczy Zsolt bocsánatkérésnek tekinti Molnár Gyula MSZP-elnök Facebook-bejegyzését, így lezártnak tekinti a szekszárdi MSZP támadását, mégsem indítanak pert a szocialisták ellen- mondta el a politikus az ATV Start című műsorában. Ahogy beszámoltunk róla, a DK szóvivőjéről azt állították, hogy Szekszárdon titokban fideszes politikusokkal találkozott.

Gréczy arról is beszélt, hogy hazugság, hogy az Európai Unió által támogatott Altus adott volna kölcsönt Czeglédy Csabának. Elmagyarázta: két Altus Kft. létezik, és Czeglédynek nem az a cég adta a kölcsönt, amely korábban másfél milliárd forintos uniós forrást nyert. Hozzátette, hogy mindezt Deutsch Tamás is tudta, mégis az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz fordult az üggyel.

A DK szóvivője arról is beszélt, hogy az előzetesben ülő Czeglédy Csaba összesen háromszor kapott kölcsönt az Altustól, amelyből kettőt vissza is fizetett. Kifejtette: a szombathelyi ügyvédet tisztességes ellenzéki embernek tartják, Gyurcsány Ferenc ezért is tartotta fontosnak, hogy segítsenek neki. Ezen kívül Czeglédy irodája képviselte a DK-t a peres ügyeiben, ez is zavarhatta a hatalmat – tette hozzá Gréczy.

atv.hu
Címkék:
 • Polgárverés – 12 éve
  Azt sem sikerült kideríteni, hogy a brüsszeli bürokrácia miért hunyta be a szemét, amikor látta, hogy európai uniós polgárokat vernek véresre.
 • Antall József és Sargentini
  Amikor nagy a zűrzavar, a cosmos helyett chaos van, amikor a szervezetlen rotyogás uralkodik, nem árt, ha fogódzót keresünk.
 • Orbán: Európa a nemzetek hazája
  Európa a nemzetek hazája – mondta Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten, a Terror Háza Múzeumnál tartott ünnepi beszédében. Úgy fogalmazott: akik az Európai Unióból európai birodalmat akarnak gyúrni, mind bevándorláspártiak.
 • A hétköznapok adta helytállás dicsősége
  Erich Lessing, Burghardt Ferenc, Fényes Tamás, Tóth László, Horling Róbert, Munk Tamás és Mező Sándor felbecsülhetetlen értékű kortörténeti felvételei az MTVA archívumának válogatásában.
 • A magyar nemzet 1956-ban világtörténelmet írt
  A magyar nemzet 1956-ban világtörténelmet írt - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden, az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján a budapesti Széna téri '56-os emlékműnél tartott megemlékezésen.
MTI Hírfelhasználó