Gyurcsány, a mozgósító
2017. november 6. 13:49

Jakab Árpád: Ha a magyar kormány tagjai közül bárki is aggódott volna azért, hogy a határon túli magyarokat elriasztja a regisztrációhoz kötött, számukra bonyolult választási rendszer módja, akkor üzenem: Gyurcsány Ferenc jobban mozgósítja az erdélyi, székelyföldi magyarokat, mint eddig az összes erdélyi magyar párt együttvéve.

(...)

Nem mellékesen: a határon túl élő magyarságnak egyáltalán nem mindegy, milyen kormánya van Magyarországnak, az hogyan viszonyul a határokon túl rekedt nemzettársakhoz, szóval de, igenis, Székelyudvarhelyről (is) megmondjuk a magunkét! Sok beszéd szegénység, tartja a székely ember, ezért nem is szaporítom tovább a szót: megyünk regisztrálni, találkozunk jövő tavasszal, a választás napján az urnáknál! Erős motivációnk van, hogy ott legyünk.

A szerző jogász-újságíró, Székelyudvarhely

Magyar Idők, 2017. november 6.
Címkék:
  • Antall József és Sargentini
    Amikor nagy a zűrzavar, a cosmos helyett chaos van, amikor a szervezetlen rotyogás uralkodik, nem árt, ha fogódzót keresünk.
  • Szögi Lajos-emléknap
    Nem szép a történet, és nem lehet neki semmilyen fölemelő jelleget adni, nem mutatható fel körülötte jövőbemutató érték.
MTI Hírfelhasználó