Veszítsünk uniós forrásokat!
Ebben a kérdésben a jelen a fontos: most titkolják el a tényeket a társadalmak elől.
2017. november 17. 15:50

Az állampolgári jogi bizottság által készített, a liberális frakcióhoz (LIBE) tartozó szélsőséges Cecilia Wikström által előterjesztett mandátum értelmében a jövőben minden tagállamnak ki kell vennie a részét a menedékkérők befogadásából, illetve aki nem működik együtt, az uniós forrásokat veszíthet.

Veszítsünk uniós forrásokat!

A szélsőség ezzel a fenyegetéssel akarja megfosztani szuverenitásától az európai szellemiséghez ragaszkodó tagállamokat. A következő lépés már az orosz tankok inváziója lehet, mint 1956 novemberében történt.

Ne engedjünk a szélsőségnek.

A terrormigránsok befogadása jóval nagyobb gazdasági veszteséget okozna, mint az uniós forrásokról való lemondás. A szervezetten érkező, katonai hadrendben masírozó, mint Putyin mondta: harcedzett egyedek ide nem dolgozni, hanem élősködni érkeznek.

Sőt: idővel, ha fegyvert kapnak, katonailag is megszállják Európát.

Ha évente másfélmillió migránst be tudnak passzírozni a schengeni vonalak mögé, gyerekjáték másfélmillió géppisztolyt néhány vagonnal beszállítani ezekhez. Majd aknavetőket, rakéta-páncéltörőket, gránátokat, géppuskákat, golyószórókat.

Ez lehet a terv.

És ebben a terrorállam és a szélsőséges, úgynevezett „jogvédők” csodálatos összhangban vannak. Mintha egyazon központból irányítanák őket. A cél közös: az európai etnikumok megsemmisítése. A katolikus egyház szétzilálása.

A kereszténység maradványainak beszántása.

Természetesen minden elemző tudja, hogy kik állnak a háttérben, milyen szándékok vezérlik őket, a folyamatot hosszú évekkel – évtizedekkel – ezelőtt már elkezdték megtervezni, megszervezni, és ügynökök telepítésével végrehajtani.

A valós hátteret nyilvánosan nem szabad megvilágítani.

Az okok megnevezése ugyanis egzisztenciális megsemmisüléssel, sőt akár fizikai kiiktatással is járna. Ezért a legbátrabbak is csak féligazságokat zengenek a képernyőkön. „Csak”a tényeket sorolják – noha ezek a tények is beszédesek, leleplezőek.

Ezért a tények betiltatnak.

A tények betiltásával először Sztálint vádolta a korabeli szakirodalom. Természetesen évszázadokkal korábbról is lelhetnénk adatokat, amelyek tények betiltására utalnak, de ebben a kérdésben a jelen a fontos: most titkolják el a tényeket a társadalmak elől.

„Végig hazudtunk másfél-két évet” – vallotta be egy politikai bűnöző.

Be sem fejezte, most is hazudik. Annak idején egy népszavazáson a magyarokat rekesztette ki a nemzetből. A terrormigránsok befogadásáról azonban azt hazudta: „Segítenünk kell.” A világ egyik legeladósodottabb országára erőltetné a migránsok eltartását.

Hazánk demográfiai drámával is küszködik.

A magyar családok nem mernek gyermeket vállalni, mert nem elég a pénz a fölnevelésre. Ugyanezekkel a családokkal a migránsok eltartását fizettetné meg a hazugságrém. Nem a magyar hajléktalanok fölemelésére menne az adófizetői pénz, hanem a terrormigránsok ellátására.

És szórakoztatására.

Egy szélsőséges német hivatalnok nyerítette a napokban, hogy a migránsok azért követnek el rengeteg agresszív bűncselekményt, mert nincsenek szórakoztatva. Azaz a kenyeret és cirkuszt elvet kell alkalmazni – az adófizetők pénzéből.

Ezt a terhet nem éri meg az EU-források befogadása.

Veszítsünk uniós forrásokat, a szélsőséges Cecilia Wikström ne tudja fenyegetni a magyar családokat, ne ez az extrém figura határozza meg, hogy mi történjen Szegeden, Lajosmizsén, Pilisvörösváron, Balatonalmádiban, Szigetváron.

Semmi köze a magyar élethez a szélsőségesnek.

Az uniós forrásokat teljes egészében az élősködő stílust folytató egyedek táplálására, szórakoztatására kellene fordítani, sőt annál lényegesen nagyobb pénztömeget kellene ölni a migránstömegre: hitelek sorát kellene fölvennie Magyarországnak.

Felpörögne az adósságspirál – de immár kilátástalan jövővel.

Ezzel nem zsarolhat minket a LIBE elnevezésű szélsőséges garnitúra, amelynek mögöttes érdekeltsége részben tisztázatlan, részben tisztázott – és teljesen egyértelmű, hogy ki tartja a szálakat, kinek a bábfigurái.

Veszítsünk uniós forrásokat – és gyermekeinknek jövőt, biztonságot nyerünk.

Kovács G. Tibor
 • Vakulástól látásig
  Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
 • Rágalmazás mint politikai művelet
  Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
 • Migránskártyák: Szervezett politikai akció zajlik
  A migránsoknak osztogatott anonim bankkártyák egy újabb olyan eszközt jelentenek, amelynek valódi célja, hogy meggyorsítsa az emberek beszállítását az Európai Unióba – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című adásában.
 • Morzsabál
  Ez most ugye egy félreértés?- kérdezte Mesterházy Attila, az MSZP egykori elnöke (és jelenleg is erős embere) Karácsony Gergelytől, akinek pártja, a Párbeszéd, a legfrissebb adatokat nézve, ott lohol a Kétfarkú Kutya egyszerre mindkét farka nyomában.
 • Ki lövi magát lábon?
  Hónapok óta nemzetközi és hazai háború dúl a budapesti Soros-egyetem körül. Sok az indulat, kevés a tény. Mi a cél? Magyarország rossz hírének keltése vagy az egyetem megmentése? A nagy CEU-rejtély nyomába eredtünk.
MTI Hírfelhasználó