Fekete-win-win-Győr
2017. november 18. 00:24

“Ez egy win-win szituáció”- mondta Fekete-Győr András, a Momentum elnöke egy pénteki háttérbeszélgetésen arra a kérdésre, a civil szervezeteket megbélyegző törvény ellen kezdeményezett népszavazás csak a 2018-as választási kampány része-e. Mint a pártelnök kifejtette, ez jó téma a Momentumnak, de nem vágnának bele, ha nem hinnének abban, hogy győzhetnek, és nem tartanák fontosnak az ügyet.

Nálunk nem azért mennek az aktivisták az utcára, mert majd kapnak egy trafikot – tette hozzá Hajnal Miklós, a párt szóvivője. A politikus ezzel próbálta megvilágítani, a pártban a civilek ügyét fontosnak tartják, és a tagság készen áll, hogy beleálljon az aláírásgyűjtésbe.

Persze a helyzet nem ilyen egyszerű, hiszen a civileket megbélyegző törvény a Fidesz Soros-propagandájának szerves része, és most lényegében ezt a kérdéskört készül kampányával még inkább témává tenni a Momentum.

(...) Fekete-Győrék azt gondolják, egyébként is a sorosozás lenne a Fidesz választási kampánytémája. De ha ők most nem állnának bele, akkor nem lenne ellensúly a propagandával szemben. Szerintük, ahogy az Olimpia témájában tudtak változtatni a közvélemény hozzáállásán a Nolimpia kampánnyal, most a teljes kormányzati propagandával szemben is sikerülhet ez nekik. A civilek jogi eszközökkel próbálják ezt a törvényt eltörölni, a Momentumnak marad az utca. Ki kell menni, vitázni kell, beszélni kell szerintük a témáról. (...)

Sorosozásban akarja legyőzni a Momentum a Fideszt

 

 

Mérce
Címkék:
  • Vakulástól látásig
    Mondom, 1998-ban a világ még boldog (?) volt. De eltelt harminc év és most nem vagyunk annyira boldogok. És talán azért nem, mert felébredtünk. Azt nem mondanám, hogy buták voltunk, de mégsem láttunk semmit.
  • Rágalmazás mint politikai művelet
    Egy jelöltet undorító rágalmakkal illetni – ez a „demokrácia” része.
MTI Hírfelhasználó