Clara Clarissima fegyverben
2017. november 21. 00:38

A DK elnökének feleségét tájékoztatást adni hívták be a NAV-hoz. Gyurcsány közölte, hogy „teljes fegyverzetben" fog menni és kellemetlen perceket fog okozni.

A Nemzeti Adóhivatalba, vagy hogy a csudába hívják, oda hívták be, hogy adjon tájékoztatást- nyilatkozta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Gyurcsány Ferenc a feleségével kapcsolatban. A DK elnöke szerint az ügy, ami miatt Dobrev Klárát is behívták, nem Czeglédy Csaba miatt fontos, hanem őmiatta.

Mindenesetre a felesége a tájékoztatásnak eleget fog tenni, mert „az a dolga állampolgárként"- közölte. Hozzátette: „kellemetlen perceket fog okozni Dobrev Klára az adóhivatalnak", mégpedig az igazság miatt, amit el fog ott mondani, magyarázta a DK elnöke. Azt is közölte, hogy felesége „teljes fegyverzetben fog menni" és az is lehet, hogy ügyvédet is visz magával. (...)

Gyurcsány: kellemetlen perceket fog okozni Dobrev Klára az adóhivatalnak

atv.hu
Címkék:
 • Séta egy holland zöldinnel
  Írni, véleményt mondani, okoskodni nem olyan nehéz, de ha itt vagyok kettesben valakivel, akiről és akinek beszélni kellene, óvatosabb az ember.
 • Stratégiai rasszizmus
  Ismét kiderült, hogy a spekulánsi szervezetek számára a terrormigránsok fontosabbak, mint az európai gyermekek.
 • Orbán: Antall József nem adta fel sosem a célját
  Antall József öröksége, hogy a kedvezőtlen erőviszonyok ellenére sem adta fel sosem a célját, hogy visszavezesse Magyarországot a kommunizmus előtti önmagához - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban.
 • Szirt a habok közt
  Surján László, a Kereszténydemokrata Néppárt volt országgyűlési képviselője, a KDNP tiszteletbeli elnöke Antall József kormányában népjóléti miniszterként szolgált. Személyes visszaemlékezésével tisztelgünk a szocialista diktatúra időszaka utáni első szabadon választott kormány 25 éve elhunyt miniszterelnöke előtt.
 • Megszavazták a humanitárius vízum bevezetését
  Az Európai Parlament (EP) kedden, strasbourgi plenáris ülésén megszavazta a migránsok legális uniós beutazási kereteit rögzítő, humanitárius vízum bevezetését kezdeményező jelentést.
MTI Hírfelhasználó