A rendszerváltás tudományos feldolgozása
Nemzetközi összehasonlító konferencia Lakiteleken.
2017. november 29. 17:18

A Lakiteleki Népfőiskola valamint a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum (RETÖRKI) tisztelettel meghívja Önt „A rendszerváltás tudományos feldolgozása” című nemzetközi összehasonlító konferenciájára.

A rendezvény időpontja: 2017. december 13-14. Helyszín: Lakitelek Népfőiskola (6065 Lakitelek, Felsőalpár 3.)

Meghívott előadók, vendégek: Azerbajdzsáni Köztársaság, Belarusz Köztársaság, Kazah Köztársaság, Mongólia, Oroszországi Föderáció, Ukrajna diplomáciai testületeinek képviselői, valamint a Rendszerváltás Történetét kutató Intézet és Archívum előadói.

A konferencia regisztrációs díja: 2.000 Ft. Részvételi szándékát kizárólag a nepfoiskola.naptar@gmail.com e-mail címen tudja jelezni, 2017. december 5-ig!

gondola
 • Séta egy holland zöldinnel
  Írni, véleményt mondani, okoskodni nem olyan nehéz, de ha itt vagyok kettesben valakivel, akiről és akinek beszélni kellene, óvatosabb az ember.
 • Stratégiai rasszizmus
  Ismét kiderült, hogy a spekulánsi szervezetek számára a terrormigránsok fontosabbak, mint az európai gyermekek.
 • Orbán: Antall József nem adta fel sosem a célját
  Antall József öröksége, hogy a kedvezőtlen erőviszonyok ellenére sem adta fel sosem a célját, hogy visszavezesse Magyarországot a kommunizmus előtti önmagához - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban.
 • Szirt a habok közt
  Surján László, a Kereszténydemokrata Néppárt volt országgyűlési képviselője, a KDNP tiszteletbeli elnöke Antall József kormányában népjóléti miniszterként szolgált. Személyes visszaemlékezésével tisztelgünk a szocialista diktatúra időszaka utáni első szabadon választott kormány 25 éve elhunyt miniszterelnöke előtt.
 • Tökéletlenek a Centrálban
  Budapesten most először lesz látható David Lindsay-Abaire Pulitzer-díjas amerikai drámaíró éjfekete humorú komédiája, a Tökéletlenek.
MTI Hírfelhasználó