Gyurcsány húzza, Vágó tolja
2017. december 17. 23:33

A DK 12. kerületi önkormányzati képviselője nem szeretne parlamenti képviselő lenni, inkább a „tolóerő” szerepet vállalja magára.

Ahogy arról portálunk is beszámolt, összeállt a DK-Szolidaritás választási szövetség listája a jövő évi parlamenti választásokra. A DK elnöksége szombaton döntött a lista első 30 helyén szereplő politikusokról.

Az első 30 helyen nem szerepel Vágó István, a Demokratikus Koalíció 12. kerületi önkormányzati képviselőjének neve. Az ATV Fórum műsorának szerkesztősége Gréczy Zsolttól megtudta, hogy Vágó a lista 106. helyét foglalja el. A párt szóvivője elmondta, Vágó István nem szeretne parlamenti képviselő lenni, ezért szerepel a 106. helyen. Viszont azt kérte, amennyiben Gyurcsány a húzóerő a listán, ő legyen a tolóerő.

A teljes listáról januárban születik döntés.

Vágó István a 106. a DK listáján

atv.hu
Címkék:
 • Séta egy holland zöldinnel
  Írni, véleményt mondani, okoskodni nem olyan nehéz, de ha itt vagyok kettesben valakivel, akiről és akinek beszélni kellene, óvatosabb az ember.
 • Stratégiai rasszizmus
  Ismét kiderült, hogy a spekulánsi szervezetek számára a terrormigránsok fontosabbak, mint az európai gyermekek.
 • Szirt a habok közt
  Surján László, a Kereszténydemokrata Néppárt volt országgyűlési képviselője, a KDNP tiszteletbeli elnöke Antall József kormányában népjóléti miniszterként szolgált. Személyes visszaemlékezésével tisztelgünk a szocialista diktatúra időszaka utáni első szabadon választott kormány 25 éve elhunyt miniszterelnöke előtt.
 • Bajnai tálalja az új Soros-tervet
  A dokumentum a migráció támogatása mellett leginkább morális érveket sorakoztat fel, különösen sokat emlegeti a szolidaritást.
 • Sípolással és bekiabálásokkal cirkuszolt az ellenzék
  Kövér László az ellenzék viselkedésére reagálva azt mondta: „az ülés alatt orvosi ügyelet áll rendelkezésre, aki rosszul érzi magát, odafáradhat”.
MTI Hírfelhasználó