Az iszlám terror áldozataira emlékezni tilos
Berlin, Brandenburgi kapu
Az emlékművet el is helyezték. A német önkényuralmi rendszer rendőrsége azt néhány órán belül eltávolította.
2017. december 20. 16:49

A Goolag- és Facebook-terrorcenzorok korában rohamosan terjednek és mélyülnek a nyugati hatalmi oligarcha egyeduralmi törekvései.

Naponta olvashatjuk a példáit annak, ahogyan a nyugat-európai autokrata országokban a nép hatalmas többségének fontos jelképeket tiltanak be, legyen az karácsonyfa vagy betlehemi jászol, sőt magának a karácsonynak a megünneplése.

Most a német önkényuralmi terror azokra csapott le, akik Berlinben a brandenburgi kapunál akartak emlékművet emelni „a multikulti ideológia és az iszlám terror” áldozatainak.

A német identitárius mozgalom aktivistái az emlékművet a tavalyi berlini Breitscheidplatzon végrehajtott terrormerénylet évfordulójára akarták elhelyezni. Mégpedig a „multikulturális erőszak és iszlamista terrorizmus összeurópai áldozatainak”, számol be az ügyről az osztrák Info-Direkt heti magazin internetes portálja.

Az identitáriusok Facebook-oldalukon írták meg szándékukat és az emlékmű elhelyezésének indokát: eme áldozatoknak mind a mai napig nem emeltek méltó emlékművet. Ezt, teszik hozzá, a politikusok akadályozzák meg.

Az emlékművet el is helyezték. A német önkényuralmi rendszer rendőrsége azt néhány órán belül eltávolította. Ami miatt az identitáriusok tiltakozásra szólítottak fel, hangsúlyozva, hogy hangot akarnak adni az áldozatoknak is.

A felhívás nyomán sokan vittek virágot és koszorúkat az eltávolított emlékmű helyére. Jobban mondva, szerettek volna, mert a rendőrök azt sem engedték.

Ezzel szemben mi van a Nyugaton a saját népükre a legkülönbözőbb eszközzel, durva erővel is lecsapók itteni, feltétel nélküli és zsigerügyi támogatóival? Számukra Magyarország tevékenységüknek anarchisztikusan szabad felvonulási területe.

Aki nem hiszi, vonuljon ki a budapesti Szabadság-térre. Menjen el annak a végén található, a magyarországi német megszállás áldozatainak emelt emlékműhöz, amely éppen olyan egyértelmű elnevezést kapott, mintha egy emlékművet „A szovjet megszállás áldozatainak” névvel emeltek volna.

De persze a hazai balliberálisoknak ez nem volt egyértelmű. Mert ők állandóan „szenvednek”, miközben zsebükbe az adófizetők pénze ömlik, legyen az kulturális, oktatásügyi vagy egyéb támogatás.

A német megszállás áldozatai emlékműjével szemben a Magyarországról „diktatúraként” üvöltő csoportok a szoboralkotás elleni tiltakozásukként egy „Eleven Emlékmű” néven rendezhattek magánkiállítást. A magyar rendőrség reagálása? Védi az engedély nélkül odahordott „tárlati” elemeket.

Akkor hol van diktatúra? És meddig tart, ameddig nem kezdjük el mi annak nevezni a nyugat-európai rendszert, mint ami valójában? Vagy félünk az igazság kimondásától? Miért?

Lovas István

magyaridok.hu
 • Majdan Minszkben
  A demokrácia exportja. Ezt a „sok munkát” végezte az USA évtizedeken át – borzalmas következményekkel. A „sok munka” során eltettek láb alól számos vezetőt, egyet például Észak-Afrikában, s ennek nyomán megindult a migránsáradat Európa felé.
 • A szélsőbaloldal új fasizmusa
  József Attila a kommunizmust szapulta, Trump most az úgynevezett „liberalizmus” – neveztessék éppen „neoliberlizmusnak” vagy cinikus hazugsággal „neokonzervativizmusnak” – rombolása ellen próbálja megvédeni hazáját. A gyökér azonos.
 • Karácsony alkalmatlan a városvezetésre
  Virtuális politizálás Budapesten - A Tarlós-korszak tudatos építkezését felváltotta a virtuális politizálás időszaka, megelevenedni látszik a Demszky-éra utolsó éveire jellemző pangás kora. Mindez a 2022-es választásra készülő „habarékellenzék” kormányzásra való képességét is előre jelzi.
 • Védjegyek is oltalmazzák a magyar borokat
  Nemzetgazdasági érdek, hogy a hazai termesztők a különböző oltalmakkal meg tudják védeni a minőségi magyar borokat, ebben nyújt segítséget szolgáltatásaival a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala.
 • Tíz év alatt lecserélhető a városi buszállomány fele
  A magyar kormány határozata alapján 2022-től a 25 ezer lakosúnál nagyobb városokban már csak emissziómentes autóbuszokat lehet üzembe helyezni, ezek beszerzését a kormány anyagilag is támogatja.
MTI Hírfelhasználó