Az iszlám terror áldozataira emlékezni tilos
Berlin, Brandenburgi kapu
Az emlékművet el is helyezték. A német önkényuralmi rendszer rendőrsége azt néhány órán belül eltávolította.
2017. december 20. 16:49

A Goolag- és Facebook-terrorcenzorok korában rohamosan terjednek és mélyülnek a nyugati hatalmi oligarcha egyeduralmi törekvései.

Naponta olvashatjuk a példáit annak, ahogyan a nyugat-európai autokrata országokban a nép hatalmas többségének fontos jelképeket tiltanak be, legyen az karácsonyfa vagy betlehemi jászol, sőt magának a karácsonynak a megünneplése.

Most a német önkényuralmi terror azokra csapott le, akik Berlinben a brandenburgi kapunál akartak emlékművet emelni „a multikulti ideológia és az iszlám terror” áldozatainak.

A német identitárius mozgalom aktivistái az emlékművet a tavalyi berlini Breitscheidplatzon végrehajtott terrormerénylet évfordulójára akarták elhelyezni. Mégpedig a „multikulturális erőszak és iszlamista terrorizmus összeurópai áldozatainak”, számol be az ügyről az osztrák Info-Direkt heti magazin internetes portálja.

Az identitáriusok Facebook-oldalukon írták meg szándékukat és az emlékmű elhelyezésének indokát: eme áldozatoknak mind a mai napig nem emeltek méltó emlékművet. Ezt, teszik hozzá, a politikusok akadályozzák meg.

Az emlékművet el is helyezték. A német önkényuralmi rendszer rendőrsége azt néhány órán belül eltávolította. Ami miatt az identitáriusok tiltakozásra szólítottak fel, hangsúlyozva, hogy hangot akarnak adni az áldozatoknak is.

A felhívás nyomán sokan vittek virágot és koszorúkat az eltávolított emlékmű helyére. Jobban mondva, szerettek volna, mert a rendőrök azt sem engedték.

Ezzel szemben mi van a Nyugaton a saját népükre a legkülönbözőbb eszközzel, durva erővel is lecsapók itteni, feltétel nélküli és zsigerügyi támogatóival? Számukra Magyarország tevékenységüknek anarchisztikusan szabad felvonulási területe.

Aki nem hiszi, vonuljon ki a budapesti Szabadság-térre. Menjen el annak a végén található, a magyarországi német megszállás áldozatainak emelt emlékműhöz, amely éppen olyan egyértelmű elnevezést kapott, mintha egy emlékművet „A szovjet megszállás áldozatainak” névvel emeltek volna.

De persze a hazai balliberálisoknak ez nem volt egyértelmű. Mert ők állandóan „szenvednek”, miközben zsebükbe az adófizetők pénze ömlik, legyen az kulturális, oktatásügyi vagy egyéb támogatás.

A német megszállás áldozatai emlékműjével szemben a Magyarországról „diktatúraként” üvöltő csoportok a szoboralkotás elleni tiltakozásukként egy „Eleven Emlékmű” néven rendezhattek magánkiállítást. A magyar rendőrség reagálása? Védi az engedély nélkül odahordott „tárlati” elemeket.

Akkor hol van diktatúra? És meddig tart, ameddig nem kezdjük el mi annak nevezni a nyugat-európai rendszert, mint ami valójában? Vagy félünk az igazság kimondásától? Miért?

Lovas István

magyaridok.hu
 • Tusványos örvényei
  Három év nagy idő, három esztendős szünet nagy hiány. De most végre ismét összejött Tusványos, térségünk mára már talán legfontosabb nyári szellemi műhelye. Összejött és robbant is egy hatalmasat.
 • A szerencsétlen lord major
  A főpolgármester eddigi politikai és szakmai tevékenységét lassan ideje lenne már komolyabb elemzés alá vetni, de most arra fókuszálunk, hogy az elmúlt hónapokban négyszer is arcul csapta a budapestieket.
 • Piliscsaba: Hazai nemzetiségek konyhaművészete
  A nemzetiségek példát jelentenek, mert őrzik a hagyományaikat, szokásaikat minden területen, a kultúrában és a konyaművészetben is, erősítik országunkat, társadalmunkat - mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője a szombaton kezdődött Magyarországi nemzetiségek szakácsművészeti bemutatóján és szüreti felvonulásán Piliscsabán.
 • Felsőpulyán a nemzetpolitikai eredményekről
  A nehéz politikai és gazdasági helyzetben az a legfontosabb, hogy megőrizzük az elmúlt tizenkét év nemzetpolitikai eredményeit - mondta a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára szombaton telefonon az MTI-nek.
 • Születésnapot ünnepelt a Lámpás'92 Alapítvány
  Közösen ünnepelte születésnapját szombaton a 30 éves Lámpás'92 Alapítvány és a 25 éves ÉTA Országos Szövetség Gödön a L'Art Fest keretében.
MTI Hírfelhasználó