Havas meg a Mucika
Fejezetek a magyar média enciklopédiájából
2018. január 4. 23:56

El­ké­pesztő össze­tű­zésbe ke­ve­re­dett a Hír TV keddi adá­sá­ban a két is­mert ri­por­ter. Egy­mást ha­zud­tol­ták meg.

Az Egyenes beszéd adásában Havas Henrik magából kifordulva mindenekelőtt  Mucikának kezdte szólítani Kálmán Olgát, akinek ettől az arcára fagyott a mosoly.

Meg is kérdezte kínjában Havastól, hogy Baukó Évát is Mucikázta-e, amikor együtt voltak. De aztán ekkor jött a java. A zavartalanul tovább "Mucikázó" Havas Henrik a szokásos önelégült mosollyal az arcán megkérdezte:

Havas Henrik: Emlékszel arra, hogy amikor először felhívtál, hogy jöjjek be hozzád, mit mondtál?
Kálmán Olga: Nem.
Havas: (Azt, hogy) Te mocskos disznó...
Kálmán: Ja...
Havas:Együtt voltunk húsz évvel ezelőtt, fiatal voltam és szép. És engem miért nem molesztáltál, te dög? Ezt mondtad a telefonban.
Kálmán: Henrik, én ezt nem mondtam.
Havas: De mondtad.
Kálmán: Esküszöm, nem mondtam.
Havas: De én meg tudom, hogy mondtad.
Kálmán: Na figyelj, engem nem raboltak el az ufók, én ezt biztosan nem mondtam neked.
Havas: De mondtad.
És így tovább... Hosszú perceken át egymást hazudtolták. Havas arcára valamiféle egyre kínosabb kaján poénkodás, Kálmán Olga arcára meg egyre nyilvánvalóbb düh ült ki.
A teljes adás itt tekinthető meg.  A hárítás, a szánni való mosakodás magasiskoláját láthatják.
ripost.hu
Címkék:
  • Polgárverés – 12 éve
    Azt sem sikerült kideríteni, hogy a brüsszeli bürokrácia miért hunyta be a szemét, amikor látta, hogy európai uniós polgárokat vernek véresre.
  • Antall József és Sargentini
    Amikor nagy a zűrzavar, a cosmos helyett chaos van, amikor a szervezetlen rotyogás uralkodik, nem árt, ha fogódzót keresünk.
MTI Hírfelhasználó