A Fidesz-választmány határozata a Soros-tervről
Politikai határozatot fogadott el a Soros-terv elutasításáról a Fidesz országos választmánya keddi ülésén, amelyen döntött a kormánypártok 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltjéről is – közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a testület tanácskozása után tartott budapesti sajtótájékoztatóján.
2018. január 16. 15:27

A határozatban a választmány elutasítja azt a törekvést, hogy Magyarországot bevándorlóországgá változtassák. Aggodalommal látják ugyanis, hogy a „Soros-hálózat óriási befolyása révén” Brüsszel a tagállamokra akarja erőltetni a betelepítési kvótát, ami veszélyezteti Magyarország szuverenitását – ismertette a dokumentum szövegét Hidvéghi Balázs.

Elutasítják továbbá – folytatta – a „Soros-hálózat” beavatkozási szándékát a magyar választási kampányba, aminek „az a célja, hogy a Fidesz-KDNP helyett egy bevándorláspárti kormányt juttasson hatalomra”.

Egyúttal felhívták a kormányt, hogy minden eszközzel lépjen fel a „Soros-terv” végrehajtása ellen, szükség esetén akár törvényi úton korlátozza a „Soros-hálózat” bevándorlásszervező tevékenységét és további terjeszkedését – közölte a kommunikációs igazgató, aki szerint erre azért van szükség, mert a „Soros-hálózat egy ellentámadást indított Magyarország ellen”, „el akarja mozdítani a magyar kormányt az útból”.

A Fidesz-KDNP 106 egyéni képviselőjelöltjéről szólva a politikus hangsúlyozta: készen állnak arra, hogy minden választókerületben a választópolgárok elé lépjenek, a kampányban pedig arra fognak törekedni, hogy azt a politikát folytassák, amellyel közösen sikeressé tették Magyarországot.

„Szeretnénk megvédeni az eredményeinket, (…) Magyarországot” – hangoztatta, úgy fogalmazva: reményei szerint mindenütt a legjobb jelöltek nevezték meg.

Kérdésre közölte: az országos listájuk később készül.

Azzal kapcsolatban, hogy a fideszes Németh Szilárd szerint az LMP-s Szél Bernadett nem vehet részt a Soros-tervvel foglalkozó nemzetbiztonsági bizottsági ülésen, Hidvéghi Balázs úgy reagált: egyetért Németh Szilárd politikai véleményével, vagyis hogy egy „nyilvánvalóan a Soros-hálózathoz kötődő” képviselő ne vegyen részt egy ilyen témájú megbeszélésen.

Azokkal a hírekkel kapcsolatosan, amelyek szerint a Pest megyei Pilisen vizitdíjat szednek, a kommunikációs igazgató – emlékeztetve a 2008-as népszavazásra – kijelentette: állami fenntartású egészségügyi intézményben nem lehet vizitdíjat szedni.

Ha a hír igaz, akkor a törvénytelen helyzetnek véget kell vetni Pilisen – jelezte.

Kérdésre álhírnek nevezte azt a sajtóinformációt, amely szerint a Simicska Lajos-közeli céghez tartozó felületeken kívül az ország összes plakáthelyét lefoglalták Fidesz-közeli reklámügynökségek decemberig.

Azzal a hírrel kapcsolatban, amely szerint Cegléden migránsoknak néztek egy rendőrcsoportot, a politikus azt mondta: az, hogy az emberekben lehet félelem illegális bevándorlókkal szemben, a helytelen brüsszeli döntéseknek köszönhető.

A Magyarországot a legkevésbé demokratikus uniós országnak nevező Freedom House-jelentést úgy kommentálta: egy Soros György által finanszírozott szervezet politikai nyomásgyakorlási eszközéről van szó.

„Összehangolt, nemzetközi szinten is megvalósuló támadássorozat indul el, illetve folytatódik Magyarország ellen, amelynek célja az, hogy az Orbán-kormányt elmozdítsák a hatalomból” – fogalmazott.

Arra az MSZP-s felszólításra, hogy a szabálytalanságok bebizonyosodása esetén a magyar adófizetők helyett az Elios Zrt. fizesse vissza a 12 milliárd forintos büntetést az uniós kasszába, Hidvéghi Balázs úgy reagált: a Fidesz támogatja az OLAF újabb vizsgálatát az ügyben, minden további következtetést ezt követően lehet meghozni. Arra a felvetésre, hogy a Czeglédy-ügyben sincs jogerős döntés, azzal összefüggésben mégis más a Fidesz kommunikációja, a politikus azt válaszolta: Czeglédy Csaba esetében több száz károsult jelentkezett, akik mind azt állítják, nem kapták meg munkájuk után a fizetséget.

Mihai Tudose román miniszterelnök lemondását úgy kommentálta: „nem hullajtunk érte krokodilkönnyeket”, ugyanis elfogadhatatlan kijelentést tett a magyar autonómiatörekvésekkel kapcsolatosan.

Végül megkérdezték tőle, mi a véleménye arról, hogy bíróság elé állt a Gotti művésznéven ismert rapper, aki 2014-ben a baloldali összefogásnak kampányolt.

„Madarat tolláról, embert barátjáról, pártot kampányolókról lehet megismerni” – fogalmazott, hozzátéve: a zuglói MSZP köreiben napvilágot látott tisztázatlan hírek közé illeszkedik ez is.

A Fidesz-KDNP egyéni jelöltjei

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt egyéni jelöltjei a 2018-as országgyűlési választáson.

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt egyéni jelöltjeinek listája a 2018-as országgyűlési választáson.

MTI - fidesz.hu
megmondó
Az egyik esetben Vlagyimir Iljics Lenin elvtárs, a másik esetben a sikeres magyar tőzsdespekuláns, Soros György alakja emelkedik égi magaslatokba.
 • Szabad-e Dévénynél zsidózni?
  Az egykori SZDSZ-es hihetetlen éleslátással látja a láthatatlant, látja a szörnyűséget, hallja a hallhatatlant.
 • Vörös segély kell a szélsőségesnek
  A hungarofób figura a jelentős ajándékpénzből sem tudott önjáróvá válni, csak megélhetésieket tudott maga köré csődíteni.
 • Az SZDSZ ökológiai lábnyoma
  Szegény agrárszakértőnk és néprajztudósunk (meg a pártja) tavaly még ugyanilyen lelkesedéssel fogadta a Szegedi Megváltót.
 • A finom hazugság a legaljasabb
  Azokat a politikai bűnözőket, akik titokban utalt pénzekért együttműködnek az embercsempész bandákkal, kiszolgálják a migránsmaffia főkolomposait.
hírfolyam
 • Hírstart
 • Hírkereső
 • Hírlista
 • News Agent
 • Alternatív Hírportál
 • Startlap
 • A hírek
 • Hírfal
 • Hírmutató
 • Polgári Szemle
 • Időjárás
 • Bálványosimádó
 • MTI