Farage: Soros nem csak Magyarországnak valós probléma
Rendre felszólal Soros György szövetségesei ellen, és kiáll Magyarország mellett az úgynevezett „magyar vitákban”. A Magyar Hírlapnak Nigel Farage adott interjút. A brit politikus többek között arról is beszélt, hogy Brüsszel képmutató, beszélt a Brexit tárgyalások lassúságáról, és az azzal kapcsolatos elégedetlenségéről, és arról is, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványnak több pénze van mint a legtöbb kormánynak
2018. január 29. 12:09

Nigel Farage, az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártjának (UKIP) volt elnöke, továbbá a Brexit élharcosa a Magyar Hírlapnak elmondta, szerinte az Európai Unió jelenlegi formájában tartományokká alacsonyítja tagállamait, és a nagyok mindig legyőzik a kicsiket.

A Brexittel kapcsolatosan úgy vélekedett, a tárgyalások nagyon lassan haladnak, és úgy vélte, „az emberek azt a Brexitet kapnák meg, amire szavaztak¨. Hozzátette, szerinte a brit miniszterelnök nem hisz abban, amit csinál.

Az Európai Unióval kapcsolatosan kifejtette, „Tény: nem lehetnek egyszerre autonóm, független, demokratikus nemzetek és tagjai ennek az Európai Uniónak”.

Orbán Viktorról azt mondta, ötévente egyszer megy el az Európai Parlamentbe, és akkor sértegetik a magyar miniszterelnököt. „Őket egyszerűen nem érdekli, amit mond. Fel akarják építeni az Európai Egyesült Államokat, és semmi sem állhat az útjukba”.

Az unió migrációs politikájával kapcsolatban rávilágított, a visegrádi országok migráció politikája kétségtelenül közelebb áll az emberek véleményéhez.

Soros nagy ellensége a nemzetállamnak 

Végül arról beszélt, hogy rengeteg támadást kapott Amerikából, mert Soros Györgyöt kritizálta. A politikus hozzátette, antiszemitának nevezik, mert szerinte Soros György le akarja rombolni a nemzetállamot, le akarja rombolni a család egységét, és minden olyan normát, amit a nyugati társadalomnak tulajdonítunk. „Szerintem ez nagyon veszélyes” – tette hozzá.

Soros György nem csak Magyarországnak valós probléma, mert a milliárdos nagy ellensége a nemzetállamnak és a zsidó-keresztény kultúrának – hangsúlyozta a brit politikus.

Felhívta a figyelmet arra is, hogy az emberek nagy része nem is érti, hogy milyen mértékű hálózata van Soros Györgynek.

„A Nyílt Társadalomért Alapítványoknak eddig is volt tizenötmilliárd dollárja, és újabb tizennyolcmilliárdot kapnak. Soha a politika világában nem láttunk még politikai nyomásgyakorló csoportot ennyi pénzzel. Több pénzük van, mint a legtöbb kormánynak!” – fakadt ki Nigel Farage.

Magyar Hírlap
 • A Demokrácia Védvonal
  A mintegy 175 kilométer hosszú, 4 méter magasra tervezett létesítmény nem csupán műszaki jelentőségű.
 • Mikulássapkás hazugság
  Amerikában kezdték el ezt a hazugsághadjáratot évtizedekkel ezelőtt. Egy svéd reklámgrafikus egy híres üdítőitalhoz rajzolta le Santa Claus-t. Az ő Szent Kolozsuk eleve reklámfigura. Egy üdítőitalt ünnepelnek Szent Miklós helyett.
 • Több párt is követheti a Fideszt, ha távozik az Európai Néppártból
  Egy centiméterre volt a Fidesz attól, hogy kilépjen az Európai Néppártból – mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken, miután előző nap az Európai Parlament a néppárti képviselők szavazatainak segítségével a jogállamiság magyarországi és lengyelországi helyzetéről szóló határozatot fogadott el.
 • Könnyfakasztó érveléssel rukkolt elő a főtanácsnok
  Az EU bizottsága még 2018-ban támadta meg az uniós bíróság előtt a külföldről támogatott civil szervezetek átláthatóságáról szóló magyar törvényt.
 • Tovább erősödhet a migrációs nyomás
  Az Európai Uniónak szembe kell néznie azzal, hogy úgy a Száhel-térség instabilitása, mint a líbiai konfliktus, könnyen a migrációs nyomás kiújulását és további erősödését okozhatják – mondta a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, az EU-tagországok külügyminiszterei tanácskozásának szünetében.
MTI Hírfelhasználó