Újabb díszpinty akasztana
2018. február 15. 22:48

„Ha itt nem nyer a Fidesz, áprilisban is elbukhat” – ilyen című és ehhez hasonló tartalmú cikkeket szórják tele az internetet a ballib portálok a közelgő hódmezővásárhelyi választás kapcsán.

A Jobbiktól a DK-ig a teljes ellenzék támogatását mag mögött tudó Márki-Zay Péter lakossági fórumot tartott, ahol a következő kijelentést tette a blogstar.hu cikke szerint: „Nem akarom mondani, hogy a kandellábereket mire lehet még használni a plakátok ragasztásán és helyezésén kívül…”.

Vajon mire gondolhatott Márki-Zay úr, amikor erről beszélt? Nagyon úgy fest, az önmagát materialista keresztényként meghatározó „szuperjelölt” az akasztásra utalt.

Mint ahogy már akasztani akart nemrég a ballib média ifjú trónkövetelője, vagy a másik titán, aki IFA-platóra pakolná a jobboldaliakat, nem is szólva a korábbi baranyai MSZP-elnökségi tagról, aki fejlövést vizionált a miniszterelnöknek. És még sorolhatnánk napestig az aljas ellenzéki megnyilvánulásokat.

A beszéde közben forradalomról ábrándozó, a magyar nemzetet „lebirkázó Márki-Zay hűen bemutatja, milyen ma egy igazi ellenzéki jelölt.

Teveli Zoltán: Ilyen a totális Fidesz-ellenes koalíció: akasztásra utalgatott a „szuperjelölt” is

magyaridok.hu
Címkék:
  • Színtiszta hibrid háború
    Lényegében önleleplező az AI közleménye: nyilvánosan vállalja, hogy a hibrid háborús tankönyv szerint zajlanak az akciók Magyarországon. Budapesten egy kijevi eseménysort akarnak elindítani.
  • Permanens forradalom
    Hát igen, vannak Nagy Idők és vannak nagy pillanatok. És adjunk hálát a Sorsnak, hogy ismét részesei lehetünk.
MTI Hírfelhasználó