Jövőnk? a lebénult olasz város
Castel Volturnoa a nigériai maffia kézben
A lényeg: az olasz fürdőhelyet teljesen átvették a nigériaiak, illetve nigériai maffiabandák.
2018. február 23. 16:18

A Nápolytól 35 km távolságra fekvő Castel Volturno olasz kisvárosban olyan dolgok történtek, amelyek még azok lélegzetét is elállíthatják, akik sok mindent átéltek és hallottak kontinensünkön arról, milyen következményei lettek annak a „Willkommenskulturnak”, amelyet Európa fő és súlyosan agresszív tönkretevője, Angela Merkel szabadított ránk.

Ha van érv, akkor az a negyvenezer lakosú Castel Volturno sorsa, ami önmagában is elegendő lenne ahhoz, hogy legalább egy napra megállítsa Európában a normál életmenetet, és elgondolkoztassa mindazokat, akik eddig nem szavaztak olyan pártokra és képviselőkre, akik az Európába irányuló és irányított, feltartóztathatatlannak tűnő migránsáradatnak végre gátat akarnak szabni.

Mivel ez az elképesztő példa a hatalmas többségben lévő jobboldali magyar szavazók, és az általuk eddig két ízben megválasztott kormányuk érvrendszerét erősíti – méghozzá páratlan módon – az teljesen természetes, hogy arról a közpénzen eltartott Magyar Távirati Iroda egyetlen szót nem jelent.

Az eredeti tudósítás erről február 17-én jelent meg a vezető baloldali, szociáldemokrata irányzatú (!) francia hetilapban, a L’Obs-ban, amelyet korábban teljes nevén Le Nouvel Observateur-nek, vagy becézve Le Nouvel Obs”-nak neveztek.

Miután azt nem egy, számunkra szintén fontos francia nyelvű cikkel egyetemben sajnos nem vettük észre, véletlenül lettünk rá figyelmesek a német nyelvű Journalistenwatch.com portál mai számában, ahol azt szinte szó szerint ismertetik.

A lényeg: az olasz fürdőhelyet teljesen átvették a nigériaiak, illetve nigériai maffiabandák. A 40 ezer lakosból húszezer nigériai. /A Journalistenwatch cikkében egy elütés van az eredetihez képest: a városka lakosságának számát 40 ezer helyett 30 ezernek írták./

Az utcatáblákat leverték, a szemetet nem szedik össze, a posta, az iskolák, a templomok és a rendőrség zárva tart. A totálisan elhanyagolt utcákon, a járhatatlanná vált járdák fölött a bűz terjeng.

A városban az egyértelmű úr a nigériai maffia. Minden utcakereszteződést ők uralnak, és minden utcasaroknak megvan a drogkereskedelmi főnöke. A kábítószerárusok egyik kezében az áru, a másik kezében a mobiltelefon.

Aki innen tudósítani akar, azt két rendőrnek kell kísérnie.

A szeméthegyek előtt fiatalkorú nigériai prostituáltak flangálnak. Ők egy-egy menetért 10-15 eurót kérnek.

Az afrikai migránsok bevándorlása már az évezred fordulóján megkezdődött. Robert Saviano, a Camorra-ellenes aktivista adatai szerint Castel Volturno a nigériai Lagoszból és Benin Cityből érkező klánok központjává lett, ahol a kokain a fő árucikk az értékesített termékek közül.

A hazai balliberális oldal médiumaiban, és legfőképpen a Klubrádión naponta sokszor, szó szerint uszítja a magyarokat hazájuk elhagyására. A csámcsogástól alig győzve igyekszik nagy lendülettel felolvasni azokat a felméréseket, amelyek azt mutatják, az emberek mekkora százaléka szándékozik külföldön dolgozni.

Másrészt szintén tény, hogy e médiumok korlátlan migránsimádók, mert ők mindenkit jobban szeretnek azoknál, mint akikből élnek.
Úgyhogy egyszer e két prefeferenciájukat összedolgozva, mi is uszítunk egyet, azonnali kivándorlásukat sürgetve.

Az ő érdekükben.

Mennyivel jobban éreznék magukat a klubrádiósok, ha egyrészt végtelenül utált és megvetett jelenlegi működési territóriumuk helyett a fejlett Nyugatra helyeznék át sátforfájukat, másrészt pedig mi lehet számukra vonzóbb, mint a nekik ideális migránsparadicsommá vált Castel Volturno olasz város?

Úgyhogy takarodás!

Lovas István

magyaridok.hu
  • Jog-ÁVH
    Amíg ugyanis akad bárki, akinek van saját identitása, s azt bátran vállalja is, akkor a valósággyártó művek nagy bajba kerülnek.
  • Átadták a Szent Margit Gimnázium tornacsarnokát
    A Szent Margi Gimnázium új tornacsarnokának átadásakor Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője, Újbuda országgyűlési képviselője elmondta: a sportolási lehetőségeket biztosító épületek, így a gimnázium új tornacsarnokának megépítése arról szól, hogy a gyermekek kulturált körülmények között felkészüljenek az életre.
  • Háború az új nemzedékért
    Free-SZFE sztory... - Első rész
MTI Hírfelhasználó